Tuuletar : Rajatila / Borderline

Tuuletar: Rajatila / Borderline

Rajatila / Borderline

Tuuletar

Levy-yhtiö
Bafe's Factory
Julkaisuvuosi
2019
CD 19,99 €

“Rajatila / Borderline" on kokonaisvaltainen teos, joka käsittelee laajalti ihmismielen ja -elämän rajallisuutta. Albumilla heittäydytään rohkeasti vaikeisiin aiheisiin ja tarkastellaan henkisen ja fyysisen kivun kohtaamista sekä läheltä että kaukaa. Musiikilliset ääriviivat ovat rakentuneet ihmisäänen, kehollisten rytmien, akustisten rumpujen ja nykyteknologian ympärille. Tarinoihin ja teemoihin on ammennettu syvyyttä kansanperinteistä ja -uskomuksista ja ihmisäänen rajoja on puskettu ilmentämään luonnonvoimia, eläimellisyyttä ja alati muuttuvaa ympäristöämme. Kaiken ytimessä on ihminen – kehollisena, aistivana, hauraana ja paljaana kokonaisuutena.

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Kamppi, HKI > 5

Päivässä perillä

Tilaukset klo 14.00 mennessä lähetetään samana päivänä. Normaali toimitusaika varastotuotteille
1-2 arkipäivää. Lue lisää

Toimitamme tilauksesi yhdessä tai useammassa kirjeessä / paketissa riippuen tilauksesi sisällöstä. Isommat tilaukset yhdistämme päivittäin päävarastollamme, mutta mikäli tilaukseesi liittyy 1-2 pientä tuotetta myymälästämme, toimitamme ne erikseen suoralla kirjeellä.

Uutuudet pyrimme toimittamaan sinulle julkaisupäiväksi perille. Jos julkaisupäivä siirtyy, tiedotamme siitä sinulle heti tiedon saatuamme.

Päivää ennen julkaisua tilattuja CD:tä emme voi taata toimitetuksi julkaisupäiväksi.

Keräilemme ja lähetämme kaikki kello 14.00 mennessä tehdyt tilaukset aina joka arkipäivä.

Normaali toimitus kirjeelle tai paketille on 1-2 arkipäivää. Huomioithan kuitenkin kirjetoimituksissa Postin jakelupäivät.

Samassa tilauksessa olevat vinyylit toimitetaan aina samassa paketissa.

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kappaleet

1. TULEN SURMA / DEATH OF FIRE (2:23) 2. HÄLYTYSTILA / PANIC-STRICKEN feat. Pekko Käppi (4:02) 3. MAATUUKO MIELENI / WILL MY MIND DECAY (3:16) 4. AIKA TAPPAA / TIME KILLS feat. Antti Paalanen (3:27) 5. A MINTÄH / WHAT FOR (6:00) 6. VIIMEINEN ASKEL ENNEN MENOA / ONE LAST STEP BEFORE PARTING (3:16) 7. LINTUPERKELE / FIREBIRD (3:20) 8. AKANILMA / THUNDERINE (4:00) 9. VALTAAJA / INVADER remix (4:03) 10. KUN ON VAIN PÄIVÄ / THERE IS ONLY A DAY (3:38) 11. LÄHTEELLÄ / AT THE SOURCE (5:09)

ALBUM BAND MEMBERS

Venla Ilona Blom vocals, beatboxing, percussions

Sini Koskelainen vocals

Johanna Kyykoski vocals, pokers

Piia Säilynoja vocals, hand drum

GUEST ARTISTS

Pekko Käppi bowed lyre, vocals

Antti Paalanen accordion, roaring

Jaa rakkaimpiesi kanssa