Sting : Best of 25 years

Sting: Best of 25 years

Best of 25 years


2LP 34,99 €

Toimitusaika n. 3-10 arkipäivää.

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.


1. If You Love Somebody Set Them Free
2. Love Is The Seventh Wave
3. Moon Over Bourbon Street
4. Fortress Around Your Heart
5. Englishman In New York
6. They Dance Alone (Cueca Solo)
7. Fragile
8. We’ll Be Together
9. All This Time
10. Mad About You
11. Why Should I Cry For You?
12. The Soul Cages
13. If I Ever Lose My Faith In You
14. Fields Of Gold
15. Seven Days
16. Shape Of My Heart

1. When We Dance
2. I Was Brought To My Senses
3. You Still Touch Me
4. I’m So Happy I Can’t Stop Crying
5. Desert Rose
6. Brand New Day
7. Send Your Love (Dave Aude Remix)
8. Whenever I Say Your Name
9. Stolen Car (Take Me Dancing)
10. End Of The Game
11. Never Coming Home
12. Russians (Live)
13. Message In A Bottle (Live)
14. Demolition Man (Live)
15. Heavy Cloud No Rain (Live)

Jaa rakkaimpiesi kanssa