Soiva Siili : Ääniharava (CD-BOOK)

Soiva Siili: Ääniharava (CD-BOOK)

Ääniharava (CD-BOOK)

Soiva Siili

Levy-yhtiö
SOIVA SIILI AY
Julkaisuvuosi
2019
CD 21,99 €

On tämä kyllä hieno, melkeinpä kirjanen. Siili haluaa meidän tietävän, että tosiaan Soiva Siili on koko Suomessa tunnettu lastenmusiikkijuttu. Ja tämä uusin levy Ääniharava.

Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kappaleet

1. LEPPÄKERTTU
2. RAKKAUTTA RYYTIMAALLA
3. IHANAA VANILJAA
4. ÖTÖKÖITÄ PÖTÖKÖITÄ
5. PUIDEN ORKESTERI
6. SOIVAN SIILIN SIENIOPAS
7. LAULU MARTTI A:STA
8. KIINANMUURI
9. POIKA JA TYTTÖ
10.KESÄ, ÄLÄ MENE POIS
11.KAMELIKARAVAANI
12.VAAROJA MONIA
13.MARATON
14.SIILIN KUUTAMO

On tämä kyllä hieno, melkeinpä kirjanen. Siili haluaa meidän tietävän, että tosiaan Soiva Siili on koko Suomessa tunnettu lastenmusiikkijuttu. Joka helmikuussa Siilin RUUNEPERI-biisi hyppää viraalilistalla ja sitä leikitään ja lauletaan joka niemen notkossa ja biisi löytyy ainakin kahdesta koululaulukirjasta. Pikku-Kakkosessa on soinut nyt viime aikoina Soivan Siilin musiikki, ei vain Siilin soittamana vaan myös Pikku-Kakkosen oman bändin esittämänä ja sovittamana.
Sitten tosiaan Soiva Siili oli mukana YLEn lastenohjelmien tuottamassa 100Lastenlaulua projektissa, jossa äänitettiin yli sata suomalaista lastenlaulua Tohlopissa ja ne löytyvät netistä!

Siili soikoon!

Lastenmusaosaston toppilista

Monipuolinen ja opettavainen Soiva Siili ja heidän uusin kirjamainen Ääniharava. Kivaa selattavaa kuuntelun lomaan. Rakkautta ryytimaalla -biisi tuossa kansikuvan takana

Marko - Äx | 1 kuukausi, 4 viikkoa sitten

Soiva Siili: Rakkautta ryytimaalla

Jaa rakkaimpiesi kanssa