Sentenced / Ranta, Vesa : AGONY WALK – On the road with Sentenced

Sentenced: AGONY WALK – On the road with Sentenced
Sentenced: AGONY WALK – On the road with Sentenced

AGONY WALK – On the road with Sentenced

Sentenced / Ranta, Vesa

Kustantaja
Western Siberia Media House Oy
Julkaisuvuosi
2019
EAN
978-952-94-1766-7

Äxclusiiviset tuotteet, joita et muualta saa
Lisää kampanjan tuotteita.

Kirja 34,99 €

Saatavilla yksinoikeudella vain Levykauppa Äxästä! 1500 kpl:een painos.

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Kamppi, HKI > 5
  • Hakaniemi, HKI 1
  • Jyväskylä 3
  • Kuopion varasto > 5 ?
  • Oulu > 5
  • Turku > 5

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kuvaus

AGONY WALK – On the road with Sentenced on ainutlaatuinen kuvateos bändistä, joka rakasti keikkoja mutta vihasi kiertueita.

Rumpali Vesa Ranta tallensi valokuviin yhtyeen arkea kiertueilla vuosina 1995–2003, jolloin bändi kiersi aktiivisimmin maailmalla. Kirja kertoo kuvilla yhtyeen tarinaa ja päästää katselijan todistamaan tilanteita, jotka eivät muutoin näkyneet fanikansalle.

Ranta opiskeli valokuvaajaksi jo yhtyeen elinaikana. Häneltä on aiemmin julkaistu kirjat Lottovoittajien pöydässä – Tarinoita köyhyysrajan takaa (Like 2017) ja Botnia-palkittu Reunalla – Tarinoita Suomen tyhjeneviltä sivukyliltä (Like 2018). AGONY WALK – On the road with Sentenced on Rannan ensimmäinen puhdas kuvateos. Kirja sisältää esipuheen suomeksi, englanniksi ja saksaksi.

“Tämä on henkilökohtainen kuvallinen testamenttini yhtyeemme matkasta. Läpikäydessäni kuva-arkistojani tajusin, että nämä kuvat ansaitsevat elämän muuallakin kuin pölyttyvissä negataskuissani. Uskon, että kirja antaa jotain niille ihmisille, jotka ovat uskollisesti bändimme matkaa seuranneet. Nämä kuvat auttavat ymmärtämään sitä, millaista oli kiertää yhtyeemme kanssa. Niihin on tallennettu pieni pala suomalaista rock-historiaa.”

Uutuusvyyhti vko 36

Sentencedin rumpalin, ikinuoren Vesa Rannan kohtalokkaita kuvia tienpäältä, ympäriltä ja alta. Vaikuttavaa kuvamateriaalia todella vaikuttavalta bändiltä.

Mynni - Jyväskylä | 10 kuukautta, 1 viikko sitten

Jaa rakkaimpiesi kanssa