Richard, Cliff / Richard, Cliff and The Shadows : The Best Of The Rock N Roll Pioneers

Richard, Cliff: The Best Of The Rock N Roll Pioneers

The Best Of The Rock N Roll Pioneers

Richard, Cliff / Richard, Cliff and The Shadows

2CD 20,99 €

Ilmestyy: 29.11.2019. Tuote lähetetään kotiisi julkaisupäiväksi.

Halutessasi voit varata tämän tuotteen ja noutaa sen julkaisupäivästä lähtien lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.


1 Move It
2 Living Doll
3 Dynamite
4 Fall in Love with You
5 Mean Streak
6 A Voice In the Wilderness
7 High Class Baby
8 Theme for a Dream
9 Livin’ Lovin’ Doll
10 I Love You
11 Never Mind
12 A Girl Like You
13 Nine Times out of Ten
14 The Next Time
15 The Time In Between
16 It’s Wonderful to Be Young
17 Blue Turns to Grey
18 Gee Whiz Its You
19 Don’t Talk to Him
20 Travellin’ Light
21 Bachelor Boy
22 My Blue Heaven
23 It’ll Be Me
24 Blueberry Hill
25 Lucky Lips
26 Poor Boy
27 I’m Walking the Blues
28 Do You Wanna Dance
29 Tea for Two
30 Summer Holiday
31 Please Don’t Tease

1 Say You’re Mine
2 Frenesi
3 The Young Ones
4 I Could Easily Fall
5 I’m the Lonely One
6 She’s Gone
7 On The Beach
8 Unchained Melody
9 What’d I Say
10 All I Do Is Dream
11 Finders Keepers
12 You Don’t Know
13 In The Country
14 D In Love
15 Don’t Forget to Catch Me
16 Time Drags By
17 Into Each Life Some Rain
18 Willie and the Hand Jive (Live)
19 A Forever Kind of Love
20 Singing the Blues
21 All Shook Up (Live)
22 C’Mon Everybody
23 Why Wasn’t I Born Rich
24 You and I
25 The Day I Met Marie (Live)
26 Sea Cruise
27 Your Eyes Tell on You
28 Shame on You
29 We Say Yeah

Jaa rakkaimpiesi kanssa