Red Moon Architect : Fall

Red Moon Architect: Fall

Fall

Red Moon Architect

Levy-yhtiö
Playground Music Finland
Julkaisuvuosi
2015
CD 17,99 €

Kauneutta ja kontrastia synkkyyteen tuovat kuulaat melodiat ja Juuso Turkin huutolaulun rinnalla kuultavat Anni Viljasen tulkitsemat naisvokaalit. ”Fall” -albumilla suru on kaunista, viha on voimaa ja ympäröivä tyhjyys ja sekasorto oma turvallinen maailma.

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Tampere 3

Päivässä perillä

Tämä tuote kotiisi jo huomiseksi, kun tilaat ennen klo 15. Lue lisää
Päivässä perillä tuotteet pyritään toimittamaan sinulle kotiisi seuraavaksi arkipäiväksi, kun teet tilauksen arkisin ennen klo 15:00. Tämä koskee siis kotiin tilattuja tuotteita (ei siis varauksia, postiennakkoa tai Smartpostia).

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kappaleet

1. A Wish For A Tear
2. Betrayed
3. The Other Side
4. Misanthrope
5. Isolated
6. For My…
7. Cradle
8. This Won’t Fade
9. My Curse

Suomen synkimmästä paikasta eli Kouvolasta ponnistaa Red Moon Architect ja sen kuulee kyllä musiikistakin. Melodista metallia mihin on kaatettu mukaan aimo annos doomia Swallow the Sunin hengessä. Mahanpohjassa tuntuvat alavireiset kitarat ja matalan örinän tuomat väristykset luovat harmonian puhtaiden laulujen tuomalle herkkyydelle. Saatavilla myös komeana bundle-versiona.

Mynni - Jyväskylä | 5 vuotta, 8 kuukautta sitten

Red Moon Architect - Cradle (OFFICIAL VIDEO)

Jaa rakkaimpiesi kanssa