Re-Armed : The Era of Precarity

Re-Armed: The Era of Precarity

The Era of Precarity

Re-Armed

Levy-yhtiö
Saarni Records
Julkaisuvuosi
2016
CD 11,99 €

"Albumi kuvastaa nykyaikasen yhteiskunnan dystooppisia elementtejä ja samalla haastaa kuulijan miettimään minkälaisessa maailmassa tahdomme nyt ja tulevaisuudessa elää - miten vielä 2000-luvulla ratkotaan lähes poikkeuksetta kaikki suurimmat konfliktit sotimalla ja kuinka sairaanloisen maailman tahdomme jättää perinnöksi jälkeläisillemme. Sanoma on siis erittäin rankka ja ajankohtainen. Vahva ulosanti sopii väkevään musiikkin täydellisesti ja tätä levyä pyörittäessäsi suosittelemme, että jätät larppausvehkeet, juomasarvet ja mytologiset hahmot mielikuvituksesi syövereihin. Maailma on tässä ja nyt."

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Kamppi, HKI > 5
  • Turku 1

Päivässä perillä

Tämä tuote kotiisi jo huomiseksi, kun tilaat ennen klo 15. Lue lisää
Päivässä perillä tuotteet pyritään toimittamaan sinulle kotiisi seuraavaksi arkipäiväksi, kun teet tilauksen arkisin ennen klo 15:00. Tämä koskee siis kotiin tilattuja tuotteita (ei siis varauksia, postiennakkoa tai Smartpostia).

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kappaleet

1. Novus Ordo Seclorum
2. Lullaby of Obedience
3. Through The Barricades
4. Riot Act
5. Ivory Towers
6. Years of Decay
7. Three Headed Beast
8. Evolve Cycle
9. The Aftermath
10. Cursed Beyond Belief
11. Purification
12. The Hunt Is On!

Evolve Cycle

The Era of Precarity (Teaser 2016)

Jaa rakkaimpiesi kanssa