Raul Mannola & Vandalus / Mannola, Raul : Nuevo Mundo

Raul Mannola & Vandalus: Nuevo Mundo

Nuevo Mundo

Raul Mannola & Vandalus / Mannola, Raul

Levy-yhtiö
Amber
Julkaisuvuosi
2017
CD 18,99 €

Suomen kansainvälisin flamencokitaristi, Madridin konservatoriossa Flamencoa opettava Raul Mannola sulkeutui heinäkuussa 2016 Vandalus-yhtyeen kanssa viikoksi Granadan parhaaseen studioon. Tulos on nyt kuultavissa uudella levyllä "Nuevo Mundo".

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Hakaniemi, HKI 1

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kappaleet

1) Ay deMi 4´15
2) Hariprasad 3´41
3) Viaje de Ida 4´14
4)Herencia Oriental del Flamenco 11´27
5) Las Torres de la Alhambra 3´06
6) Soleá del Nuevo Mundo 9´41
7) Marcha Fúnebre 4´53
8) Bulería Persa 3´14
9) Cabalga 5´18

Kyseessä ei ole tavallinen Flamenco-fuusiolevy. Flamencon syvältä kumpuava alkukantainen voima ja toisaalta Mannolan kokemukset Jazzin ja progressiivisen Rockin parissa 1970 ja -80 luvuilla sekoittuvat luontevalla tavalla. Polyrytmiset arpeggiot 12-kielisellä kitaralla luovat jännitettä itämaisten lyömäsoittimien ja cajónin vahvaa sykettä vastaan huilun ja sähkökitaran soittaessa unisonona Andalusian menneisyydestä kumpuavaa melodiaa. Arabiluuttu myötäilee flamencolaulajan valitusta vieden kuulijan ajattomaan aikaan. Michel Gascon vuosikausien kokemukset lähi-Idässä nousevat tärkeään rooliin tuoden esille Flamencon ja Arabimusiikin sukulaisuuden. Paikoitellen musiikki saa hyvin visuaalisen luonteen kun flamencotanssijan koputukset nousevat kaiken yläpuolelle tai huilun kertoessa tarinaa flamencokitaran värittäessä kerrontaa.

Jaa rakkaimpiesi kanssa