Petelius, Pirkka-Pekka / Hietanen, Pedro : Serpien kylässä 10

Petelius, Pirkka-Pekka: Serpien kylässä 10

Serpien kylässä 10

Petelius, Pirkka-Pekka / Hietanen, Pedro

Levy-yhtiö
Emi
Julkaisuvuosi
2012
2CD 11,99 €

Toimitusaika n. 3-25 arkipäivää.

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kappaleet

Vanha sananlasku “hyvää kannattaa odottaa” pitää taas paikkansa kun Serpien kylässä sarja huipentuu peräti kolmeen 2000-luvun Yömyöhä sarjoja sisältävään julkaisuun. Vuosina 2005-2009 taltioitujen ohjelmien teemoja ovat tällä kertaa mm. Big Brother -tyylinen reality-viihde, Suomen maabrändin kiillotus sekä tasa-arvokysymykset. Kuten sarjan aikaisemmissakin osissa, suomen kieli venyy kaksikkomme käsittelyssä nytkin aivan uusiin ulottuvuuksiin. Tästä hyvänä esimerkkinä turun murrekurssi. Saamme myös tutustua okkultistisen klitoriikan maisteriin Arno Poddiktiin, joka on kehittänyt aivan uusia kielellisiä ilmaisuja pyrkien muuttamaan epämiellyttävän kuuloisia sanoja mukavampaan muotoon. Kyytiä saavat myös suomen sukulaiskielet. Mordvan- ja vatjankieliset uutis- ja ajankohtaisohjelmat kuulostavatkin kohtalaisen eksoottisilta.

Ohjelmissa vilisee myös iso joukko muita asiantuntijoita, niin studiokeskusteluissa kuin haastatteluraporteissakin. Omista erikoisaloistaan kertovat monet vakiintuneemmat hahmot, kuten Herra 47 ja Imaamipappi Helias, sekä tuoreemmat tuttavuudet, esimerkiksi Aivokirurgi Tomi Lobo ja Ihmissuhdekonsulentti Jari Rahasvuo.

Jaa rakkaimpiesi kanssa