Nyman, Marzi : Kelluva Katedraali

Nyman, Marzi: Kelluva Katedraali

Kelluva Katedraali

Nyman, Marzi

Levy-yhtiö
Kaskelotti Records
Julkaisuvuosi
2018
CD 19,99 €

Marzi Nymanin toinen soololevy Kelluva Katedraali. Kelluva Katedraali on upea seitsemännen aikaulottuvuuden kirjamallinen hyperdigipack-CD. Valokuvaaja Aki-Pekka Sinikosken ja graafikko Jussi Karjalaisen luoma visuaalinen maailma nivoutuu musiikin kanssa saumattoman huikeaksi taiteelliseksi kokonaisuudeksi. / Äxän kisassa liput Marzi Nymanin keikalle voittivat Pekka Härkönen ja Anne Kangasharju. Onnittelut!

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Kamppi, HKI 1
  • Jyväskylä 1
  • Turku 1
  • Tampere 1

Päivässä perillä

Tämä tuote kotiisi jo huomiseksi, kun tilaat ennen klo 15. Lue lisää
Päivässä perillä tuotteet pyritään toimittamaan sinulle kotiisi seuraavaksi arkipäiväksi, kun teet tilauksen arkisin ennen klo 15:00. Tämä koskee siis kotiin tilattuja tuotteita (ei siis varauksia, postiennakkoa tai Smartpostia).

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kappaleet

01 Vesi Virtaa
02 Hui Hai Hullu Akka
03 Olet Sydämessäni
04 Rohkeat Rakentajat
05 Rakkaani
06 Insomnia
07 Vanha Mies ja Ballerina

Viikon 41 uutuuslista

Marzi Nyman on soittotaituri ja jo pitkän uran omaava sellainen, kuitenkin vasta toinen soolotuotantonsa studioalbumi mutta niinhän sitä sanotaan että hyvää kannattaa odotella. Suositellaan kotimaisen kulttuurin väelle

Lauri - Äx | 3 kuukautta, 1 viikko sitten

Jaa rakkaimpiesi kanssa