Marianas Rest : Ruins

Marianas Rest: Ruins

Ruins

Marianas Rest

Levy-yhtiö
Inverse Records
Julkaisuvuosi
2019
CD 13,99 €

Marianas Restin uusi levy Ruins koostuu kahdeksasta kappaleesta melankolista death metallia, jota maustetaan doomahtavalla raskaudella ja haikeilla melodioilla. Levyn tarina kertoo mielen murtumisesta: sisäänpäin kääntymisestä, muurien pystyttämisestä ja lopulta katoamisesta oman pään sisälle. Levyn on nauhoittanut, tuottanut ja miksannut Teemu Aalto (mm. Insomnium, Omnium Gatherum). Levyä värittävät entistä tummemmaksi Timo Virkkalan sello ja Insomniumista tutun Niilo Seväsen runonlausunta.

Tuotetta hyllyssä seuraavissa kaupoissa, toimitus heti

  • Jyväskylä 5

Päivässä perillä

Tilaukset klo 14.00 mennessä lähetetään samana päivänä. Normaali toimitusaika varastotuotteille
1-2 arkipäivää. Lue lisää

Toimitamme tilauksesi yhdessä tai useammassa kirjeessä / paketissa riippuen tilauksesi sisällöstä. Isommat tilaukset yhdistämme päivittäin päävarastollamme, mutta mikäli tilaukseesi liittyy 1-2 pientä tuotetta myymälästämme, toimitamme ne erikseen suoralla kirjeellä.

Uutuudet pyrimme toimittamaan sinulle julkaisupäiväksi perille. Jos julkaisupäivä siirtyy, tiedotamme siitä sinulle heti tiedon saatuamme.

Päivää ennen julkaisua tilattuja CD:tä emme voi taata toimitetuksi julkaisupäiväksi.

Keräilemme ja lähetämme kaikki kello 14.00 mennessä tehdyt tilaukset aina joka arkipäivä.

Normaali toimitus kirjeelle tai paketille on 1-2 arkipäivää. Huomioithan kuitenkin kirjetoimituksissa Postin jakelupäivät.

Samassa tilauksessa olevat vinyylit toimitetaan aina samassa paketissa.

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kappaleet

1. Kairos
2. The Spiral
3. Hole in Nothing
4. The Defiant
5. Unsinkable
6. Shadows
7. Restitution
8. Omega

Marianas Rest - Restitution

Jaa rakkaimpiesi kanssa