Maanalainen armeija

Lisää muistutus

Kirjoita sähköpostiosoitteesi saadaksesi muistutus artistin (Maanalainen Armeija) uusista tuotteista.

Älä pelkää, ei spämmäystä.

Löytyi 4 Maanalainen Armeija tuotetta

 • Maanalainen Armeija : I

  Jouni Hynysen ja Mira Luodin muodostama Maanalainen armeija julkaisee odotetun debyyttialbuminsa 31.1.2020. Levyllä äänessä ovat molemmat artistit ja sillä kuullaan perinteisen rockäbändin lisäksi paljon akustista kitaraa, viulua, haitaria ja torvia. Levyn sanoitukset kumpuavat elämän laitapuolilta ja iskevät Jouni Hynysen omin sanoin”Kuin uutiset selkokielellä”. Transparent Green Vinyl.

  Ilmestyy: 31.1.

  Ilmestyy
  31.1.2020
  LP
  29,99 € Osta
 • Maanalainen Armeija : I

  Jouni Hynysen ja Mira Luodin muodostama Maanalainen armeija julkaisee odotetun debyyttialbuminsa 31.1.2020. Levyllä äänessä ovat molemmat artistit ja sillä kuullaan perinteisen rockäbändin lisäksi paljon akustista kitaraa, viulua, haitaria ja torvia. Levyn sanoitukset kumpuavat elämän laitapuolilta ja iskevät Jouni Hynysen omin sanoin”Kuin uutiset selkokielellä”.

  Ilmestyy: 31.1.

  Ilmestyy
  31.1.2020
  CD
  19,99 € Osta
 • Maanalainen Armeija : I
  Äxclusive

  Maanalainen Armeija : I

  Jouni Hynysen ja Mira Luodin muodostama Maanalainen armeija julkaisee odotetun debyyttialbuminsa 31.1.2020. Levyllä äänessä ovat molemmat artistit ja sillä kuullaan perinteisen rockäbändin lisäksi paljon akustista kitaraa, viulua, haitaria ja torvia. Levyn sanoitukset kumpuavat elämän laitapuolilta ja iskevät Jouni Hynysen omin sanoin”Kuin uutiset selkokielellä”. Tässä paketissa LP + T-paita, joka on saatavilla ainoastaan Levykauppa Äxästä!

  Ilmestyy: 31.1.

  Ilmestyy
  31.1.2020
  LP + T-paita
  44,99 €
 • Maanalainen Armeija : I
  Äxclusive

  Maanalainen Armeija : I

  Jouni Hynysen ja Mira Luodin muodostama Maanalainen armeija julkaisee odotetun debyyttialbuminsa 31.1.2020. Levyllä äänessä ovat molemmat artistit ja sillä kuullaan perinteisen rockäbändin lisäksi paljon akustista kitaraa, viulua, haitaria ja torvia. Levyn sanoitukset kumpuavat elämän laitapuolilta ja iskevät Jouni Hynysen omin sanoin”Kuin uutiset selkokielellä”. Tässä paketissa CD + T-paita, joka on saatavilla ainoastaan Levykauppa Äxästä!

  Ilmestyy: 31.1.

  Ilmestyy
  31.1.2020
  CD + T-paita
  34,99 €

Sivu 1/1