Laulurastas : Laulurastas

Laulurastas: Laulurastas

Laulurastas

Laulurastas

Levy-yhtiö
Helmi Levyt
Julkaisuvuosi
2019
2LP
Tuote ei ole myynnissä

Suomireggae-yhtye Laulurastaan eeppinen lähes 20 vuotta työn alla ollut levy ilmestyy huhtikuussa. Avattavat kannet.

Kappaleet

A
Katsokaa Rakkautta
Ääni
En Haluu Olla Ilkee
B
Etkö Nää
Sisareni
Herra Kertoo Sen
C
Mustaa Ilmaa
Ei Jaksa Säätää
Tuli
D
Special bonusraidat Laulurastas 2001-2005:
Onni
Aika Hiljasta
Sienet & LSD

Vuosituhannen vaihteessa vaikuttanut legendaarinen jyväskyläläinen reggae-yhtye Laulurastas hajosi vuonna 2002, mutta heräsi kuin johdatuksesta eloon uudelleen 2013. Aika oli vain vahvistanut laulujen voimaa ja niinpä yhtye päätti tehdä myös kesken jääneen levynsä loppuun, jonka teko oli alkanut jo 90-luvun lopussa. Levy äänitettiin uuden tulemisen jälkeen kokonaan, mutta raidat katosivat mystisesti ja 2017 levy tehtiin jälleen uudelleen. Nyt tupla-vinyyli on viimein painossa ja Helmi Levyt julkaisee sen huhtikuussa 2019. Yhdentoista veljen voimin Laulurastas palaa myös keikoille keväällä.

Laulurastas on jotain muuta kuin letkeää rantareggaeta. Se on eeppistä, syvää ja pimeää reggaeta pohjolasta. Massiiviset rytmit yhdistyvät Profeetan tulenkatkuiseen rakkauden sanaan. Epic nordic reggae from Suomi Finland!

Vuoden Vinyylivinkit 2019 Top 20

Laulurastas tekee reggaeta omankuuloisella otteella. Jotkut eivät voi sietää, mutta minä rakastan! Jo 1990-luvulla perustettu kokoonpano julkaisi debyyttialbuminsa vihdoin vuonna 2019.

Raine - Pulkkinen | 1 kuukausi, 2 viikkoa sitten

Jaa rakkaimpiesi kanssa