Karvakuonot : Luusoppaa

Karvakuonot: Luusoppaa

Luusoppaa

Karvakuonot

Levy-yhtiö
Alba Records / Rocket records
Julkaisuvuosi
1993/2012
CD 9,99 €

Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kappaleet

Vuonna 1993 julkaistu Karvakuonojen ensimmäinen albumi Luusoppaa on jälleen saatavilla. Tämän yhden onnistuneimman suomalaisen lastenlevyn on tuottanut Jukka Siikavire. Vierailijoina Karvakuonojen (=Ransu: Pertti Nättilä, Eno-Elmeri: Pekka Salo, Riku: Matti Viironen) levyllä esiintyvät Maija Salon Musiikkileikkikoulun lapset sekä Juice Leskinen.

Luusoppaa-levyllä kuullaan yhteensä 16 esitystä. Näistä noin kymmeneen Pikku Kakkonen on tuottanut musiikkivideon, jotka ovat julkaisusta lähtien pyörineet säännöllisesti tuossa maamme suosituimmassa lastenohjelmassa – ja soivat edelleen. Tunnetuin levyn kappaleista ja Pikku Kakkosen videoista lienee Jukka Siikavireen säveltämä ja Juice Leskisen sanoittama Ole mulle kaveri, joka on päätynyt vuosien varrella myös monille lastenlaulukokoelmille sekä peruskoulun musiikkituntien suosikkiohjelmistoon.

Karvakuonot on julkaissut yhteensä kaksi albumia, joista jälkimmäinen Karvakuonot Joulutuulella (1998) julkaistaan uudelleen vuoden 2012 jälkipuoliskolla.

1. Luusoppaa
2. Karvakuonojen matkassa
3. Miksi satamaan mennään alamäkeä
4. Eero ajaa
5. Ole mulle kaveri
6. Kolme etsivää
7. Karkkipäivä
8. Urhea kenguru
9. Portugalileo Portugalilei
10. Tahtoo tulla syödyksi
11. Laivakoira se on
12. Kolmenkoirantandem
13. Oravan pesä
14. Dinosaurusmies
15. Hevosella on säkä
16. Tiitiäisen tuutulaulu

Jaa rakkaimpiesi kanssa