Joniveli & Rekami / Joniveli / Rekami : Albumi: Laastarit, Liimat, Teipit ja Siteet

Joniveli & Rekami: Albumi: Laastarit, Liimat, Teipit ja Siteet

Albumi: Laastarit, Liimat, Teipit ja Siteet

Joniveli & Rekami / Joniveli / Rekami

Levy-yhtiö
Warner Music Finland & Monsp Records

Record Store Day 2020 part.1
Lisää kampanjan tuotteita.

LP
Tuote ei ole myynnissä

Record Store Day 2020 part.1 -julkaisu. Ei ennakkotilauksia eikä -varauksia. Päivän aikana kaupoilla mahdollisesti myymättä jääneet kappaleet vapautuvat nettikaupan myyntiin 29.8. alkuillasta Äxien suljettua ovensa. HUOM: Record Store Day -valikoima vaihtelee liikekohtaisesti, kaikkia RSD-tuotteita ei välttämättä tule myyntiin kaikkiin Äxiin.

Kappaleet

Jyväskyläläislähtöiset Joniveli ja Rekami julkaisevat yhteisalbuminsa Laastarit, Liimat, Teipit ja Siteet, jonka tuotannosta vastaa LX-Beats aliaksellakin tunnettu Rekami. Viimeksi kaksikkoa kuultiin yhdessä vuonna 2017 julkaistulla Harjun takana EP:llä.

Vuosituhannen taitteesta saakka musiikin parissa operoinut Joniveli tuli sittemmin tunnetuksi sooloartistina sekä mm. Urbaanilegenda-yhtyeestä. Tuottajana hän on työskennellyt lukuisten kotimaisten sekä ulkomaisten projektien parissa, sekä tehnyt yhteistyötä mm. RZA:n (Wu-Tang Clan) ja Tha Alkaholiksin kanssa. Rekami on pysynyt aktiivisena massiivisen Pihlderberg-tuottajalevynsä jälkeen sooloprojektinsa parissa ja uusia singlejä on saatu kuulla tiuhaan. Myös hän on työskennellyt artistiuransa lisäksi tuottajan lukuisille kotimaisille ja ulkomaisille artisteille, joista viime vuoden isoimpana hittinä muistetaan mm. Gettomasan “Silmät”.

Huom: Vinyyli julkaistaan poikkeuksellisesti kaksi viikkoa ennen digialbumia!

A)
Nooan arki
Kujalla
Vain rajoitetun ajan
Täällä / Täältä (feat. Aina)
Kenen uutisia?
B)
Valmista maailmaa (feat. Tommishock)
NKKVT (feat. Paleface)
Peiliin
Jälkiviisas
Laastarit, Liimat, Teipit ja Siteet

Jaa rakkaimpiesi kanssa