Gasellit : Veli

Gasellit: Veli

Veli

Gasellit

Julkaisuvuosi
2017
LP 20,99 €

Gaselleiden levy Veli on modernia ja melodista 2010-luvun rytmimusiikkia. Tyylilajina on edelleen rap, mutta genrerajojen ei ole annettu rajoittaa luovuutta. Levyllä voikin kuulla vaikutteita laajasti aina ranskalaisesta elektrosta countryyn. Silti sen tunnistaa vaivatta Gaselleiden musiikiksi. Katso Imus-video tuosta alempaa!

Toimitusaika n. 2-5 arkipäivää.

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kappaleet

A)

1. Mä tuun takas
2. Imus
3. Muistanks mä väärin? feat. Karri Koira
4. Pese mut pois feat. Kube
5. Slussen

B)

1. Taivaan tosi
2. Sakkoi
3. Liimaa
4. Henkeni edestä feat. Pyhimys
5. Tyyntä

Helsinkiläisen Gasellit-yhtyeen muodostaa Hätä-Miikka, Päkä, Thube Refner ja tuottaja-dj Musajusa. Gasellien neljäs pitkäsoitto kantaa nimeä Veli. Se on hyppy elämän ytimeen – ystävyyteen ja ihmissuhteisiin.

”Tulevaisuuden suunta on edelleen monilta osin hukassa, mutta yhdessä se epävarmuus on helpompi kohdata”, avaa yhtye.

Samalla Gasellit ottaa niin soundien kuin sisällönkin puolesta askeleen toiveikkaampaan suuntaan:

”Meidän mukavuusalueeksi oli muodostunut melankolisten biisien tekeminen. Haluttiin haastaa sitä ajatusta, koska ei me olla niin yksiulotteisia tyyppejä. Kaikki ei oo paskaa, vaan maailmassa on myös paljon hyvää. Tällä levyllä onkin enemmän toiveikkuutta kuin edellisillä.”, Gasellit kertovat.

Veli on modernia ja melodista 2010-luvun rytmimusiikkia. Tyylilajina on edelleen rap, mutta genrerajojen ei ole annettu rajoittaa luovuutta. Levyllä voikin kuulla vaikutteita laajasti aina ranskalaisesta elektrosta countryyn. Silti sen tunnistaa vaivatta Gaselleiden musiikiksi, jatkaa Musajusa.

Viikon vinyylivinkit 13/2017

Vuoden 2017 odotetuimpia suomirap-julkaisuja?

Raine - Pulkkinen | 1 vuosi, 9 kuukautta sitten

Jaa rakkaimpiesi kanssa