Armadis Rama : Armadis Rama

Armadis Rama: Armadis Rama

Armadis Rama

Armadis Rama

Levy-yhtiö
Ramasound Records
Julkaisuvuosi
2017
CD 18,99 €

Toimitusaika n. 2-7 arkipäivää.

Voit myös tilata tämän tuotteen noudettavaksi lähimmästä Levykauppa Äxästä. Tämä tapahtuu siirtämällä tuote ostoskoriin ja valitsemalla kassalla tilauksen nouto kaupalta.

Kappaleet

1)SKROPP LAGOM (Oma)
2)SJÄRIVEDRI (Oma)
3)FUXASVALSEN (Trad)
4)SPELAR FÖR LIVET (Peps Persson)
5)KENGU-PELL (Trad)
6)SPRINGER I VÄG
Running Away (Bob Marley – Käännös Robert Hagnäs)
7)HÅX INT (Oma)
8)GRANNAS BASTUN (Trad)

Armadis Rama on hybridi bändi, jonka juuret ovat pohojanmaan ja karibian mullassa. Lapiollinen Skånelaista multaa on myös saatu heitettyä sekaan.

Robban Hagnäs (basso, Wentus Blues Band) joka on projektin keulakuva, löi hynttyyt yhteen Dreadline tyyppien Frippen & Tumban kanssa. Mukaan vedettiin myös legendaarinen reggaerumpali Callo Rönngård (kotosi Bråtööstä, nykyään Ruatti) sekä yleisimmät pääepäillyt alueen genrejengeistä Studio Dreadiin kastelemaan taimia. Charlotta Kerbs heitti omat mausteensa kehiin alueen folkbiisein ja siitähän kasvoi ihan hillitön puu:

Maailman ensimmäinen reggaealbumi kotiseudun omalla ruotsinmurteella! Biisien matskut vaeltavat vuosisatojen yli, aina Kengo-Pellin kosintamenojen kautta nykypäivän energiapoliittisiin keskusteluihin. Vaikka kaikista mieluitenhan sitä haluaisi hyvät kesämökki-kelit.

Huhtikuun ekan viikon uutukaiset

Armadis Rama on hybridibändi, jonka juuret ovat Pohojanmaan ja Karibian mullassa. Lapiollinen Skånelaista multaa on myös saatu heitettyä sekaan.
Robban Hagnäs (basso, Wentus Blues Band) joka on projektin keulakuva, löi hynttyyt yhteen Dreadline tyyppien Frippen & Tumban kanssa. Mukaan vedettiin myös legendaarinen reggaerumpali Callo Rönngård sekä yleisimmät pääepäillyt alueen genrejengeistä Studio Dreadiin kastelemaan taimia. Charlotta Kerbs heitti omat mausteensa kehiin alueen folkbiisein ja siitähän kasvoi ihan hillitön puu.

Anne - Jyväskylä | 4 vuotta, 1 kuukausi sitten

Jaa rakkaimpiesi kanssa