Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

NIGHTWISH kohtaa PAPERI T:n ja WOLFHEART "paukuttaa" Hyrden kanssa tahtia!

Uutta Nightwishiä joka Äxässä just nyt! Samoin Paperi T:tä, Wolfheartia ja Hyrden paitaa sekä kassia - pärjääkö näillä pääsiäisen yli, se jää nähtäväksi?!

Viimeistään tänään on sinun tietämä, että uutuusherkut Nightwishiltä, Paperi T:ltä sekä Wolfheartilta ovat myynnissä myös Äxässä torstaista 9.4. alkaen!

Toki myös muut perjantaille 10.4. "korvamerkatut" julkaisut löytyvät valikoimastamme torstaille siirrettynä, jotta voimme kaikkia nautiskella pitkäperjantain antimistia - kukin tavallaan. Esimerkiksi Hyyrysen Antin debyyttiromaanin Viimeinen Atlantis kylkeen (ja erikseenkin) paiskotut uudet paitulit ja kangaskassit. Hoitelehan tilaukset haltuun nettikauppamme kautta, suoraan postitse kotiisi tahi lähimpään noutopisteeseen, tai jos kaupalle haluat välttämättä tulla, niin noutovaraus on "se" jota suosittelemme vahvasti, koska silloin levykäisen nouto sujuu nopeasti kuin päätökset Äxän markkinaryhmän kosanderinhuuruisissa palavereissa.

Muistathan näin vilkkaana julkaisupäivänä noudattaa kaikilla kivijalkaliikkeillämme esillä olevia "käytösohjeita" elikkäs

  1. Max 5 henkilöä kerralla liikkeeseen

  2. Muista turvaväli toisiin ihmisiin

    2b. Myös ulkona jonottaessa!
  3. Suosi nettitilauksia ja -varauksia

  4. Vältä käteistä, käytä korttia

****

Voita mieletön folk metal -fanipaketti!

Laiteltiin vielä tällainen kiveksenkova kilpailu Folk Metal Big 5 -kirjan ennakkotilaajille: Kaikki tämän kirjan ennakkoon tilanneet tai varanneet osallistuvat arvontaan, jossa on palkintona komea tuotepaketti! Paketin sisältö selviää tuosta ao. kuvasta tahi tuotesivultamme. Elikkäs jos bändit nimeltä Korpiklaani, Ensiferum, Turisas, Finntroll ja/tahi Moonsorrow kiinnostelee, suosittelemme ostamaan tämän ensimmäisen suomenkielisen opuksen näiden pakana/folk-metallilähettiläittemme edesottamuksista!

Tulevaa uutta levykäistä sekä uusintajulkaisua onpi tarjolla mm. seuraavasti ennakkotilattavaksi:

Vinyylin ystäville ilouutisia!

Nämä ao. kahdeksan kotimaisen musiikin klassikkoa saavat ensijulkaisunsa vinyyliformaatissa 15.5. ja huomionarvoista on se, että kaikkia painetaan vain ja ainoastaan 100 kipaletta! Jos näitä itsellesi halajat, tiedä mitä tehdä eli puehan ostohousut jalkaan ja suorita ennakkotilaus lailla pökälemestarin.

Yli kahdentuhannen (+2000!) vinyylin megamällitarjous onpi voimassa enää torstai-iltaan 9.4. saakka, joten nyt jos koskaan kannattaa kahlata tämä tarjouslista läpi ja naksia mieluisimmat vehkeet haltuun ns. lompakkoystävälliseen hintaan!

Käytetyn vinyylin saralla ollaan viime aikoina keskitytty mm seuraaviin artisteihin: Kiss, Allman Brothers Band, Black Sabbath, David Bowie, Canned Heat, Siouxsie & The Banshees, Frank Zappa ja Replacements. Myös punkkia ja jatsia on lisäilty sekä kiva nippu soundtrackeja.

Tästä listasta näet myös kätevästi sen mitä käytettyjä vinyylejä on myyntiin saatettu tämän viikon aikana!

Näitä ja muita vinyyliherkkuja hellit kätevästi juurikin nyt tarjouksessa olevilla vinyylitarvikkeilla elikkäs ihanilla suojamuoveilla, näppärillä sisäpussukoilla ja sulavasti muotoillulla vinyyliharjalla. Kiitos ja kuulemiin.