Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Halajatko Corey Taylorin tahi Arttu Wiskarin nimmaria? Tai Marilyn Mansonin spesuversiota? Lue täältä miten "se" onnistuu! Vinyyliuusinnoissa Francinea, Nymanin Marzia ja Peitsamon Karia!

Corey Taylorin soololevy nimmareilla varustettuna vain Äxästä!

Slipknotin Corey Taylor soolona ja nimmareilla!

Nyt ammutaan kovilla panoksilla: Corey Taylor julkaisee lokakuussa ekan sooloalbuminsa ja siitä saapi nyt myös spesiaaliversiot sekä CD:stä että valkoisesta vinyylistä, joissa on mukana Coreyn nimmaroima liite! Maailmanlaajuisestikin hyvin rajoitetut versiot nyt siis saatavissa Suomessa vain Äxästä ja niin kauan kuin "tavaraa" riittää!

Katso Taylorin tuore video tästä alta:

Marilyn Mansonia erikoismälleinä!

Ja huh huh, samalle viikolle saatiin nyt ennakkotilattavaksi myös uutta Marilyn Mansonia elikkäs levyllinen tuoretta musaa sisältävä We Are Chaos julkaistaan 11.9.! Tarjolla perus-cd:n ja mustan vinyylin lisäksi deluxea cd-versiota sekä valkoista ja punaista vinyyliä. Ennakot haltuun tahi Mansonin setä sanoo soosoo!

Uutta Marilyn Mansonia! Tarjolla spesuversiot sekä cd:stä että vinyylistä oujes!

Ja Mansonin uuden videotykittelyn näet tästä:

Uutuusherkut, ne herkuista kovimmat!

Tästä hetkestä eteenpäin löydät kaikkien Äxien hyllyistä (tai jollet löydä, ihanainen henkilökuntamme auttaa sinua tilaamaan) mm. näitä levykäisiä:

Muista uutuuksista sinulle vinkkaa Ansku Kuopion varaston uumenista tärppilistassaan.

Ennakkomyynnit eli ne tilaisuudet, jotka kannattaa käyttää!

Ennakkotilausten puolella ollaan taasen useiden erikoisherkkujen ja "spesukeissien" kanssa liikkeessä, tarjolla on mm. tällaista vehjettä, joita et paljoa muualta saa (no jotain näistä saat muttet kaikkia):

Ja tässä lisää ulevia uusia levykäisiä ja uusintajulkaisuja, tässäpä otantaa "niistä" ja kaikki tulevathan löytyy aina tästä linkistä:

Fleimaria pöytään!

Autotallirokin kotimaiset kuninkaat The Flaming Sideburns läväyttää uutta musaa tiskiin syyskuussa kun bändiltä julkaistaan uusi kolmen biisin seiskatuumainen vinyyli Trance-Noché! Sen myötä myös klassikkoalbumin Hallelujah Rock’n’Rollah saa uusintajulkaisun vinyyliformaatissa vuosien odotuksen jälkeen. Rajoitettu 500 kipaleen sinapinkeltainen vinyyli onpi tämä! Tarjolla myös samoihin aikoihin eli 18.9 lisää Fleimareittan viimevuotista Soulshaking-seiskatuumaista sekä mustana että sinisenä vinyylinä.

Käytetyn vinyylin viimeisimmät kuulumiset:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: Canned Heat, Fleetwood Mac, Eric Clapton, Cream, Jefferson Airplane, Sabrina, Runaways, Santana, Slayer, Tom Waits, Atomic Rooster, Nine Inch Nails ja U2.

Erityisen paljon on lisätty sekalaista vinyylilevykäistä näihin genreihin: heavy, metal, proge, alternative, indie ja punk.

Kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen! Heippa nyt!