Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Tajuton lähes 3000 levyn vinyylitarjous! Voita Mokoma-kampetta Äxclulive-kisassa ja paukuta ennakkotilaukseen mm. The Crashia ja Agentsia!

Vinyylitarjouksien vinyylitarjous ai herra!

Nyt nimittäin lähtee, sekä järki että edukasta vinyyliä maailmalle. Laiteltiin lähemmäs 3000 (kolometuhatta!) vinyyliä tarjoukseen ja sieltähän löytyy mielettömiä klassikkoja laidasta laitaan, unohtamatta uudempia tuulia ja muita parhauksia sekä ihanuuksia! Löytyvi mielettömät valikoimat mm. klassikkoja kuten Led Zeppelin, David Bowie, Iron Maiden, Neil Young yms. sekä tuoreempaa hittiä Gorillazin, David Guettan, Coldplayn ja Flaming Lipsin malliin. Genret hiphopista heviin ja jazzista indiepoppiin. Tämä tarjouskampanja on voimassa toistaiseksi elikkäs about niin kauan kunnes talousosastomme herää siihen todellisuuteen, että miksi työnnämme näin laadukkaita levykäisiä pihalle näin halvalla. Hoitelehan omat suosikkisi siis haltuun välittömästi - muniminen ei nyt kannata.

****

Uunituoreet "pullat" "uunista" onpi täällä!

Tämän viikon levykäiskohokohtiin kuuluupi mm. Lipposen Levy Ja Kasetin ekaa kertaa vinyylille saattavat Kari Tapion Myrskyn jälkeen ja Lauri Tähkän Hurmaan sekä em. hämärältä tuoksahtavaan yhtiöön liittymätön Aivovuodon uutukainen - sekin vain vinyylijulkaisuna. Stadirokin kuninkaat Hybrid Children palaa myös levytyskantaan, samoin melohevin tulevaisuuden toivo One Desire sekä Kanadan kaaoskeisarit Revenge. Euroviisuja kaipaaville julkaistaan tämän vuoden osallistujien kappaleet samalla levyllä, vaikka itse kisat jouduttiinkin perumaan.

Lisäksi päivänvalon tahi yönpimeyden näkevät Triptykonin livemälli, Winter-klassikon LP-versiot, Svartin Mondo-alamerkin kautta julkaistava brittiläinen Circus sekä Horisontin yllättävällä kansikuvalla siunattu uutukainen.

Kyseltiiin Mokoman tyypeiltä videota jossa he kertois omin sanoin mistä viime viikolla julkistetussa ns. "Äxclulivessä" on oikein kyse. Vastaus aiheutti enempi lisäkysymyksiä kuin selvyyttä joten parempi ehkä meidän nyt listata tähän olennaisimmat seikat:

  1. Mokoma soittaa toukokuun lopussa Ihmissokkelo-levynsä läpi Genelecin Artist Roomissa

  2. Tämä tallenne on nähtävissä vain Äxän sivuilla 6.6. klo 18 alkaen - sisältää myös bändin turinointia levyn biisien synnyn tiimoilta
  3. Lippukoodin tallenteeseen voit hankkia ennakkoon tästä linkistä
  4. Lipun kylkeen voit helposti ostella uusia Mokoma-vehkeitä, mm. Trash metal -kangaskassia, joka on saatavilla vain tämän lipun kanssa ostettuna
  5. Kassit ja paitulit toimitetaan sinulle heti postitse ja lippu sähköpostitse kesäkuun ekalla viikolla
  6. Kaikki lipun ostaneet osallistuvat arvontaan, jossa yksi voittaa komean Mokoma-paketin: loppuunmyyty Punainen Kukko MLP sekä MCD, rumpali-Jannen käytetyt kapulat sekä Sakara Tour -promovalokuva - ja nämä kaikki orkesterin nimmaroimana oujes!

Tulevia uutuuksia ja uusintajulkaisuja, niitä on paukuteltu ennakkotilattavaksi jälleen vaikka millä mitalla mutta ensisijaisesti halutaan mehustella sillä tosiasialla, että maailman parhaiden Agentsin ja Kääriäis-Jorman levy Agents is more julkaistaan vinyylinä kesäkuun lopussa. Ota haltuun musta tahi rajoitetumpi punainen vinyyliherkku! Myös The Crashin moderni klassikko Comfort Deluxe julkaistaan heinäkuussa vinyylinä ekaa kertaa ja sitä saapi nyt ennakkotilattua vain meiltä! Painos = erittäin rajoitettu! Lisäksi Ensiferumin tulevan Thalassic-levykäisen kylkeen voit ostella vain ja ainoastaan Äxästä spesua nimmarivalokuvaa sekä julistetta - rajoitettu painos tämäkin paketti!

Muita herkkuja ennakkotilauksissa:

Käytetyn vinyylin viimeisimmät kuulumiset:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: Queen (ns. "raju" määrä!), Faces, Rod Stewart, Incredible String Band, Police ja Kauko Röyhkä. Katsohan myös uusimpia herkkuja genreittäin, sillä mm. räppiä, reggaeta, elektroa, funk/soulia ja bluesia on laiteltu tarjolle mukavia mällyköitä!

Kaikki viimeisimmät käytettyjen vinyylien lisäykset näet tästä linkistä!

****

Fredan Äxä Remontti-Reiskan alaisuudessa 22.-26.5.!

Lopuksi tiedotetaan, että Fredan alias Kampin Äxää murjotaan uuteen uskoon lattiasta kattoon perjantaista 22.5. alkaen ja tämä operaatio kestää aina tiistaihin 26.5. saakka. Elikkäs keskiviikkona 27.5. päästään todistamaan uutta ja uljasta Äxää osoitteessa Fredrikinkatu 59, Helsinki. Jos et malta pysyä poissa levykaupoilta tuona aikana, niin Helsingissä Hakaniemen Äxä palvelee normaalisti noutovarausten ym. puitteissa, osoitteessa Hakaniemen Torikatu 2.