Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Levykäiskohuja Zen Cafen, Matti Nykäsen, Before The Dawnin, Reverend Bizarren ja Jussi & the Boysin tyyliin!

Tulevaisuus on levykäisten ja muitten asiallisten vehkeitten!

Ennakkotilaushommaa ihan tähän kärkeen, sillä voimme iloiten ilmoittaa, että Matti Nykäsen kolmas ja viimeiseksi jäänyt vuonna 2006 ilmestynyt Ehkä otin, ehkä en -albumi julkaistaan 10.9. ensimmäistä kertaa vinyylinä! Painos on 240 kipaletta ja levyt ovat käsin numeroituja! Raittisen Jussi poikineen ja ystävineen julkaisi Kehä kaartuu -albumin alunperin jo v. 1975 ja muun muassa Wigwam -yhtyeessä vaikuttanutta soittajistoa kuullaan tällä upealla ekä hieman vähemmän tunnetulla albumilla! LP tästä siis tuloillaan 10.9. ja painos numeroitu 100 kipaletta! Muutamankin melodeath -klassikkolevyn aiemmin julkaissut Göteborgissa jo 90-luvun alussa perustettu At The Gates julkaisee uuden albuminsa The Nightmare of Being heti heinäkuun alussa ja versioissa löytyy kuten huomaat tuosta naksauttamalla!

Yöllisillä teemoilla jatketaan: I Am The Night mini-albumilla Hear Me O Unmaker mukana Markus Vanhala (Insomnium, Omnium Gatherum) ja Valtteri Väyrynen (Paradise Lost, Abhorrence) ja rajoitetun painoksen vehjettä kera julisteen pääset varailemaan tuosta! Reverend Bizarren aiemmin cd-formaatissa julkaistut sinkut julkaistaan sitten syyskuussa mustina ja värikkäinä vinyyleinä ja värilliset saannillaan vain Äxästä!

Jarkko Ahola ja Jim Morrison ovat pääosissa syssymmällä julkaistavissa kirjoissa ja Stam1na julkaisee kahvihammaskupin, josta voi sitten vaikka ryystää Stam1na Roast kahvia!

Before The Dawnia akustisesti livenä ja Deadlight-levy ekaa kertaa vinyylinä!

Heinäkuussa pukkaa ÄXCLULIVEÄ Before The Dawnilta! Virtuaalilipun kylkeen voit hankkia odotetun Deadlight: II Decades of Darkness uudelleenjulkaisun bonusbiiseillä varustettuna cd tai vinyyliformaatissa! T-paitaa myös saannillaan ja kangaskassiakin voi sitten kädessä heilutella. Kaikkia mahdollisia versioita ja bundleja pääset kuikuilemaan tuosta! Näitä saannillaan vain Äxästä!

Viikonlopun uutuuksia!

Ihan uusia levykäisiä pukkaa kauppoihin viikonlopuksi esimerkiksi Weezeriltä, Van Morrisonilta ja Cosmo Jones Beat Machinelta! Zen Cafen Vuokralainen ja Matti Johannes Koivun Irwin Goodmanin lauluja tulee nyt ensimmäistä kertaa vinyylinä! Maininnan arvoisia arkistojulkaisuja varmasti ovat myös Rautajärveltä 40 vuotta sitten ponnistanut Suurkaupungin Haitat ja heidän c-kaseteilta poimittuja parhaimpia vetoja sisältävä lp sekä Mikko Alatalon Suomalainen reissupoika mega cd-boksi, joka sisältää peräti 10 levyä! Ihan uusia levytyksiä vielä tarjoilevat Rag 'N' Bone Man, Samurai Of Prog ja Imandra (feat.Pekko Käppi ja Masa Orpana).

Bonussektoreilta kaivetaan vielä seuraavat uutuusherkut tiskiin: Suurkaupungin Haitat (kotimaista kulttipunkkia), Rag'n'Bone Man (brittiparhautta), Mikko Alatalon 10CD-kokoelma (huh huh!), Samurai Of Prog (ei virheitä musiikissa) ja Imandra (mukana mm. Pekko Käppi).

Ennakkotilattavia uutuuslevyjä ja uusintajulkaisuja, tässä vielä nippu lisää:

Tarjouslaareissa löytyy nyt uutta potkua kun iskettiin tarjolle Century Media -merkkisen lafkan ystävälliselllä avustuksella nippu CD-levykäisiä meiningillä 5 levyä 45 eurolla eli 9e/kpl jos ostat tästä listasta vähintään viisi levyä. Yksittäinkään levyjen hinnat ei tässä tarjouksesssa päätä huimaa. Saadaan näitä levyjä varastoon ihan lähiaikoina, mutta tilauksia voi ja kannattaa laitella sisään saman tien. Ja kaikki Äxässä menossa olevat tarjoukset ja kamppikset löydät aina tästä linkistä aamen.

Nämä levyt sinun tulee ostaman!

Käytetyn vinyylin terveisiä, olkaapa hyvä:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: Boris, Alan Parsons Project, Blondie, Kate Bush, Phil Collins, Dead Moon, Dire Straits, ELO, Waylon Jennings, Dave Lindholm, Meat Loaf, Police, Sting, Talking Heads ja Johnny Winter.

Ollaan lisätty lisäksi paljon sekalaista vinyylilevykäistä erityisesti räpin, bluesin ja funkin laareihin! Ja tosiaan, kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!

"Laatikot kiinnostaa, varsinkin jos ne on täynnä käytettyä vinyyliä niinkuin kuvassa näkyvä kohtuu lavallinen bokseja. Ns. "kosteilla" tahi liukkailla keleillä on syytä hoidella hommat sisään mahdollisimman rivakasti ja kuljetushenkilöhän jysäyttää kuormalavan asfaltille ja perävalot loittonee joutuisaan. Kesäsyystalvikevät-esa Joonatan hoitaa jälleen kerran homman kuntoon, hikeä kaihtamatta ja tyrää välttelemättä - "etätyöt" ja lomat ovat syitä kollegoiden estymiselle ja nehän varsin päteviä syitä ovat, tottakai ja tietysti. Jumppaamisen ohella ja etätöistä tahi "lomista" huolimatta saatiin, hämmästyttävää kyllä, turautettua päälle 800 levyn mälli käytettyä vinyyliä kaupoille ja nettikauppaan - kuvan linkistä voit miellyttää olotilaasi ja kauhistuttaa lompakkoasi!"

https://www.levykauppax.fi/kaytetyt/lpk-vko-18/

Loppuun vielä uutisia One Morning Leftin -leiristä: saatiin nimittäin äskettäin ko. orkesterin mahtityypeiltä videotervehdys, joka on nauhoitettu suoraan kuntopyörän selästä eli bändi on selkeästi valmistautumassa myös fyysisesti tulevan Hyperactive-levyn julkaisuun. Levyn CD- ja vinyyliversioiden kylkeenhän voit vain Äxästä ostella spesiaalia paitulia elikkäs sitä ei mistään muualta tule saamaan. Ja tämäkin on vain ennakkotilaajille eli hoidahan homma ns. hansikkaaseen ja varmistut myös siitä että saat levyn julkaisupäiväksi haltuusi. Heippa nyt!