Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Vinyylinhellimiset jatkuu: 400 metallivinyylin tarjous! Bodomit hyllyssä ja ennakoissa Davea, Markoa, Kaijaa ja Tabulaa - lue sukunimet täältä!

Kuvateksti kertoo kaiken oleellisen!

Äxän jo legendaksi muodostuneet Vinyylinhellimisviikot on saapuneet loppusuoralle ja nyt on loppukirin aika! Jysäyteltiin tulille yli 400 vinyylistä koostuva metallilevykamppis ja yo. banneria klikkailemalla pääset pläräämään naurettavan halpoja levykäisiä. Huomaathan että osaa levyistä on tarjoushintaan saatavilla vain rajattu määrä, eli nopeus on valttia. Hanaa!!

Ja sitten uutuushurjasteluihin:

Bodom After Midnightin kolmen biisin EP-julkaisu Paint The Sky With Blood jäi valitettavasti Alexi Laihon musiikillisen uran joutsenlauluksi, vaikkakin todella komeaksi sellaiseksi. Kaksi uutta biisiä sekä Dissection-cover sinetöivät tämän tarinan. Tsekkaa saatavilla olevat bundlevaihtoehdot täältä, ja ole rivakka sillä näitä saatiin kovin vähän ja menekki on valtaisa. Clear 10" myytiin loppuun jo ennakkoon, musta 10" loppuu piakkon mutta sitä saadaan lisää arviolta parin viikon päästä.

Tänään kaupoissa myös paluun kokopitkän Silver Flames -albumin muodossa tehnyt Flaming Sideburns. Saatavilla cdnä, sekä kirkkaana vinyylinä (ja jo loppuunmyydyn tilalle tuleva kakkospainos punaisena 28.5.).

Helmi Levyjen kevään yllätysjulkaisu on Joose Keskitalon englanninkielinen albumi New Songs for Old Motifs. Levy on saatavilla LP:nä ja kasettina. Pari vuotta sitten Keskitalo julkaisi Svartin kautta H.C.Slim nimellä englanninkielisinä versioina omia laulujaan, mutta nyt julkaistava New Songs for Old Motifs sen sijaan on täysin uutta materiaalia. Kirjoittaminen ja laulaminen englanniksi on Keskitalolle hyvin luonnollisesti, asuihan hän lapsuudessaan monta vuotta Lontoossa ja sisäisti kielen silloin.

Motörhead-arkistoja on taas kaiveltu ja nyt on vedetty esiin vuoden 2012 keikka Berliinistä. 15 biisin verran vanhaa kunnon Motörheadia, maistiainen Over the Topista löytyy täältä. Louder Than Noise… Live In Berlin saatavilla CD+DVD-pakettina sekä 2LP:nä.

Jo 1980-luvulla aloittanut vaihtoehtorock-bändi Dinosaur Jr julkaisee uutta materiaalia. Uusi albumi on saanut nimekseen Sweep it into space ja on saatavissa cd-levynä, että kahtena vinyylipainoksena; mustana sekä rajallisempana värivinyylinä.

Tiskeillä myöskin Widowsin punkkia eli uunituore No way -albumi saannillaan nyt cd:nä. LP sitten syssymmällä.

Walesin vanhaherra Tom Jones tulee taas yli 5 vuoden tauon jälkeen. Korona-lockdownin aikaan tehty levy "Surrounded By Time" saatavilla cd:nä sekä tuplavinyylinä. Levyllä kuullaan biisejä mm Michael Kiwanukalta, Bob Dylanilta, Cat Stevensiltä ja Terry Callierilta. Tämä viittaisi siihen että nyt mennään ajassa taaksepäin ja hyvällä tapaa - myös levyltä julkaistu ensisingle "Talking Reality Television Blues" lupaa todella hyvää ja sen voitkin käydä kuulostelemassa tuotesivultamme. Tomppa tekee jotain uutta ja se on aikamoista!

Mahtava Imelda May julkaisee uuden levyn 11 Past The Hour josta on saatavilla CD tahi vinyyli. Tuotesivultamme voit myös kuunnella levyn pari ensimmäistä sinkkua!

White Stripesin tuotannosta tehtiin CD-uusintajulkaisut ja joka Äxän hyllystä löytyy nyt "niitä". Muista myös kuukauden päästä julkaistava Seven Nation Army X the Glitch -vinyylimaksi

White Stripes -uusintajulkaisut uumama!

Kahv1a pöytään ja ennakkotilauksia tulille!

Stam1na-merkkinen orkesteri laajentaa tuotevalikoimaansa ja uusin aluevaltaus onpi oma Stam1na Roast -kahvi! Tätä Lehmus Roasteryn valmistamaa täyteläistä herkkupaahtoa tehdän rajoitettu erä ja sitä voipi nyt ennakkotilata ja -varata vain meiltä Äxästä. Tarkemmat detaljit kahvilajikkeesta yms. löydät tuotesivultamme. Stam1na Roastia ei siis tehdä kuin tämä yksi rajoitettu erä joten kannattaa hamstrata useampi puketti haltuun jos näistä aromeista haluaa nautiskella hiukan myöhemminkin.

Saatiin ennakkotilattavaksi myös hyvä setti ns. Lippo-julkaisuja. Tilattavissa nyt Dave Lindolmin Valmista kamaa, Marko Haavisto & Poutahaukat Hollolasta Texasiin, Kaija Koon Unihiekkamyrsky ja Tabula Rasan Tabula Rasa. Näillä kaikilla julkaisu 27.8. ja rajoitettuja painoksia tottakai eli toimi nopeasti varmistaaksesi levyn saannin.

Suomirokin tulevaksi ykkösnimeksi povattu Ursus Factory paukuttaa kesäkuun alussa tiskiin uuden levykäisen nimeltä Onnellinen sukupolvi. Levy julkaistaan vain vinyylinä mutta vain Äxästä saat siihen kylkeen ostettua hienon foton, jonka bändi on luvannut nimmaroida! Rajoitettu painos, totta hemmetissä. Ennakkotilaamalla varmistat myös sen että saat levyn julkaisupäiväksi tykösi. Varaa se noudettavaksi lähi-Äxästä ja säästät postikulut. Juuri ennakoihin pöllähti myös kotimaisen räpin piilotettu helmi, Kallio Underground!

Mikael Gabriel antaa itsestään Elonmerkkejä. Meiltä saat tulevan cd:n tai LP:n kanssa tilattua Mikael Gabrielin nimmaroiman spesiaalin13x19cm valokuvan, ai että! LP ja valokuvabundlet saatavilla vain Äxästä!

Kirsikkana kakun päällä hehkutettakoon vielä erittäin rajoitettua kasettipainosta Helloweenin tulevasta uutukaisesta.

****

Muita tulevia uutuuksia ja uusintajulkaisuja onpi tarjolla seuraavasti:

Arvontauutisia: kaikki, jotka ostavat Sabatonin Royal Guardin perjantaihin 30.4. mennessä, osallistuvat näiden arvontaan, jossa on palkintona 5kpl saman levyn (loppuunmyytyä) spesuversiota, jossa vinyylimassaa on sekoitettu ruutia. Tässä räjähtävässä arvonnassa ovat mukana kaikki levyn jo aiemmin hankkineet.

Käytetyn vinyylin saralla on isketty tarjolle satamäärin tuoretta heviä, metallia ja eritoten mustaa metallia. Alta vielä käytetyn vinyylin etujoukkomme terveiset:

Tuulimyllyjen maasta laitettiin fotograafista todistusaineistoa, mustia laatikoita täynnä käytettyä vinyyliä ollaan osteltu, mutta millaisia levyjä? Vinyylineuvokselta asiaa kysyttiin mutta vastausta emme saaneet, sekavuuteen vedottiin. Mustia ovat vinyylilevyt ja mustahkoa on myös tämän viikon käytettyjen vinyylien tarjonta, laitettiin nimittäin yli 800 levyä kaupoille ja nettikauppaan, heviä ja metallia laidasta laitaan. Kuvan linkistä voit noukkia ostoskoriin rässit bläkit heavyt korinat ja tärinät, olkaa niin hyvät!