Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Vinyylinhellimisviikot käyntiin! Viisi kotimaista vinyyliä satasella ja muita kovia tarjouksia!

"Ne" on täällä taas! Nimittäin Äxän maankuulut Vinyylinhellimisviikot!

Tänään aprillipäivän ja kiirastorstain ristetyksessä on luonnollista aloittaa jotakin, joka kestää koko huhtikuun, sillä Vinyylinhellimisviikot ovat täällä ja nostattavat monenlaisia tunteita pintaan yhteiskuntamme eri osa-alueilla. Nämä viikothan sisältävät monenmoista tarjousta ja kampanjaa vinyyleihin liittyen joten kannattaa pysyä ns. ajan hermolla seuraamalla näitä meidän blogeja, vaikka ehkä normaalisti ne vaikuttavatkin vajaavaltaisten "tyyppien" hourailuilta.

  1. Ensimmäisenä tarjouksena Hellimisiin lyödään reilun 60 kotimaisen vinyylin mälli, josta voit ostaa viisi levyä hintaan sata euroa! Ja tietenkin samaan tilaukseen jos keräät enemmänkin levyjä, ne tipahtelee ostoskoriisi tasaisen 20 euron kpl-hintaan. Tarjolla mieletöntä klassikkoa 60-luvulta tähän päivän, syvimmästä kuolometallista kepeimpään iskelmään ja suomirokista räpäytyksen maailmaan. Näitä levykäisiä et muuten muualta edes saa, joten nyt jos koskaan on aika toiminnan, levykäisenostotoiminnan!
  2. Toiseksi: vinyylitarvikkeiden tarjous! Tästä haltuun kaikki tarpeisto, mitä tarvitset vinyylien oikeaoppiseen hellimiseen, putsailuun sekä vaalimiseen: suojamuovit, sisäpussit, vinyyliharjaaa, levymattoa ym. joita ilman vinyyleittesi yleiskunto ei olisi läheskään yhtä noheva.
  3. Kolmanneksi: n. tuhat tuoretta kotimaista vinyyliä käytettyjen levyjen laareissa! Tästä "satsista" tarkemmin tuossa hieman alempana.
  4. Neljänneksi: uudet hienot Kyllä Se Siitä -tuotteet! T-paitaa, tunikaa, hupparia ja kangaskassia tarjolla rajoitettu määrä, niin kauan kuin tavaraa riittää.

Käytettyjen vinyylin tiimoilta hellimisohjeita tuleepi tässä:

"Kelloja siirreltiin ja kesä on yhä lähempänä, ja mikäs sen mukavampaa nauttia kauniilla ilmoilla vaikkapa ulkosalla vehkeistä, joista kuuluu ääniä, kuten eräskin Tampereen Äxän nimeltämainitsematon työtekijä Liisa! Ja mikä parhainta on nauttia tällöin asiaankuuluvasti KOTIMAISESTA musiikista - tämän viikon käytettyjen vinyylien satsista jytkähtää verkkokalvoillesi yli 1000 käytettyä vinyyliä, pelkästään kotimaista musiikkia laidasta laitaan! Nämähän ei kauaa hyllyssä lepäile, varaa itsellesi kesän kuumimmat ja viileimmät levyt heti. Varoituksen sanana - Jaakko Tepon klassikkoa on vain yksi kappale myynnissä! Kuvasta jouduimme sensuroimaan yksityiskohdan pois, jokainen voi itse miettiä mikä "se" oikein oli. Oikein hyvää kevättä parhaille asiakkaillemme!"

****

Uutuuslevyjä, niitäkin hellitään minkä ns. kosanderihommilta keritään!

Ns. "tänään kaikissa Äxissä" -meininki sisältää tällä viikolla mehustelua ja jopa jonkinlaista heruttelua seuraavien levykäisten tiimoilta:

Kaikenkarvaisen jatkuvuuden nimissä on asiallista tarjota myös jotain tulevaisuudennäkymiä elikkäs meidän tapauksessa se merkitsee kiinnostavia sekä megakiinnostavia uutuuslevykäisiä ym. vehkeitä joita sinun tulee vastaisuudessa hankkiman kaikilla rahoillasi. Näitä ovat mm. Siekkarien Musta laatikko ekaa kertaa vinyylinä (komia 4LP-mällykkä + paitaa kylkeen uh!), Helloweenin tuleva uutuus ja vain Äxästä saatava purppura vinyyli, Crashin Melodrama ensi kertaa vinyylinä, Kaija Koon 14. albumi kera nimmarivalokuvan, tuoretta Powerwolfia sekä halutaan vielä muistutella viime viikolla ennakoihin paukutettua Esa Holopaisen debyyttisooloa, josta löytyy vaikka ja mitä erikoisuutta joita et muualta kuin meiltä saa!

Myös mielettömiä kirjauutuuksia on laiteltu ennakkotilattavaksi, katsohan tuosta alta monipuolista kattausta!

Muita ns. tulevaisuuteen liittyviä levykäisiä uutuuksien ja uusintajulkaisujen muodossa, olkaa hyvät:

Sentenced ei paljo kaveeraa.

Heippa nyt ja muista seurata Vinyylinhellimisten kehityskulkua pitkin huhtikuuta!