Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Viikatetta! Hurriganesia! Mokomaa! Ja vaikka mitä muutakin huh-huh!

Se on kuulkaa nyt niin että Viikate tekee levytysrintamalla vähintäänkin odotetun paluun kun he julkaisevat Rillumarei! -levyn lokakuun toinen päivä ja pöytälevyyn isketäänkin varsinainen Viikate megamälli - se on mällien kuningas! Tähän muhkeaan pakettiin sisältyy Viikatteen vinyyli Äxclusiivisena turkoosina värivinyylinä/normi-vinyylinä/cd:nä, t-paita haluamassasi koossa, n. A2 kokoinen taiteltu juliste, Viikatteen tarra-arkki, lippu Viikatteen Äxlulive stream-keikalle SEKÄ VIELÄ Viikatteen seiskatuumainen single jolla on kaksi biisiä tulevalta levyltä. Tätä 7"-sinkkua et saa mistään muualta kuin tässä ihanaisessa megamällissä ja sitä tehdään hyvinki naurettavan pieni 300 kpl:n painos. Jos taas että megamälli on liikaa sinulle ällös huoli: Voit ostaa pienempää kompaktia pakettia sillä tarjolla on myös kasettia, cd:tä, vinyyliä sekä Äxclusiivista värivinyyliä joko erikseen tai kera t-paidan. Huomaathan myös että jokainen eri vehje on kaupan myös kera Äxclulive -keikkalipun - keikkahan meinaapi sitä että käydään bändin kanssa nauhoittelemassa Genelecin Artist Roomissa uusia biisejä, haastiksia sekä muuta herkuttelua ja tämä tallenne tulee sitten lippukoodia vastaan katsottavaksi Äxän sivuille 2.10. alkaen, eli levyn julkaisupäivänä. Hinta Viikatteen Äxclulive -tallenteelle onpi 9,99 eur ja kun ostat sen uuden albumin kera niin hinta 8,00 euroa. Ja tämä siksi näin, koska levyjä sinun pitää ostaman amen! Tästä valitsemaan minkä paketin itsellesi valitset. Me toki suosittelemme megamälliä.


Muutakin erittäin kovaa on tujauteltu ennakkomyyntiin kuten ensimmäistä kertaa ihmiskunnan historiassa on laiteltu vinyylinä Hurriganesin 30 Golden Greats tupla-lp:nä avattavilla kansilla ja kera liitteen. Eikä tässä vielä kaikki sillä saatavilla on myös rajattu 300 kpl:n painos punaisella vinyylillä tätä herkkulämiskää. Samalla todettakoon että samaisena päivänä eli 16.10. julkaistaan myös Cisse Häkkisen I Love You Anyway eli hänen kolmas sekä viimeiseksi jäänyt soololevynsä. Nämä kaikki Lippo-osastoa eli vain Äxästä näitä löytyypi.

Myös Mokoman arkistoja ruopataan ja huolella - sieltä julkaistaan ensimmäistä kertaa vinyylinä ikuna 120 päivää. 20 vuoden takainen Mokoma siis "fööst taim evö" vinyylinä kera liitteen ja 340 kpl:n numeroituna painoksena. Tuolta varaukset, tilaukset ja kaikki muukin tarvittava.


Esillenoston ellei jopa ns "panon" ansaitsee myös Sleepy Sleepersin yksi vaikeimmin saatavista (ellei vaikein) levyistä eli Suomen Poliisit näkee uudelleenjulkaisun vinyylimuodossa ja vieläpä 100 kpl:n minipainoksena. Levyltähän löytyy kulttihitit kuten Göbbelsillä seisoo, Verotoimiston huorat ja Hullukulli Jokinen. Muista myös Sleeppareitten Livet i Bordell joka myös nyt ennakkomyynnissä vain Äxässä.



Ja eikä tässäkään vielä suinkaan kaikki sillä tästä alta näet mitä kaikkea muuta vielä on saatettu ennakkomyyntiin tälle viikolle:

Black Sabbath: Paranoid 50th anniversary (9.10.)

Linkin Park: Hybrid theory 20th anniversary (9.10.)

Litku Klemetti: Mona 7" (11.9.)
Nightwish: Human :II: Nature nuottikirja (7.9.)
Flaming Lips: American head (11.9.)
Mors Principium Est: Seven (23.10.)
Dire Straits: The studio albums 1978-1991 (9.10.)
Azaghal: Helvetin yhdeksän piiriä (23.10.)
Laibach: Bremenmarsch live schalachthof 1987 (28.8.)
Leaves' Eyes: The last viking (23.10.)
Bill Callahan: Gold record (4.9.)
Mothers of Invention: Carnegie hall live 1971 (21.8.)
Motorpsucho: All is one (28.8.)
Stoned Jesus: First communion (21.8.)
My Morning Jacket: Waterfall II (28.8.)
Pig Destroyer: Octagonal stairway (28.8.)
Rex Orange Country: Bcos you will never b free (4.9.)
Unleash the Archers: Abyss (21.8.)
Vicious Rumors: Celebration decay (21.8.)
Angel Olsen: Whole new mess (28.8.)

Myös uutuuksia löytyypi nyt joka Äxästä ja tässä niistä tärkeimmät:

Cledoksen debyytti Ceissi
Katri Ylanderin paluulevy Yhteisii unelmii
Biffy Clyron A Celebration of Endings
Kamelotin Live

Laajemmin näistä sinulle kertoo Turun lahja levyteollisuudelle sekä makkarandippailijoille eli Jaakko! Siellä on Carcassia, Tori Amosta ja CCR -nimistä orkesteria myös.


Myös Tapio-osastolla tapahtuu joka taas tarkoittaa sitä että Juha Tapion superhittilevy Suurenmoinen elämä julkaistaan ensi kertaa vinyylinä ja tämä saatavilla joka Äxästä 240 kpl:n käsinnumeroituna painoksena. Samaan syssyyn todetaan että Kari Tapion Klabbi levystä myös uusintajulkaisua tarjolla naurettavan pienen 100 kpl:n painoksen voimin.



Sellainen pikku viivästys supertärkeään julkaisuun eli Jarkko Martikaisen Ystävien talossa levyyn liittyen että tämän levyn julkaisu siirtyy parilla viikolla ja täten myös Äxclulive siirtyy uuteen julkaisupäivään joka on nyt 11.9.2020. Positiivisena puolena nähdään kuitenkin se että sinulla on nyt varmasti paremmin aikaa ostaa itsellesi tämä kyseinen levy sekä lippu Äxcluliveen. Tästä se onnistuu ihanasti!

Ja entäpäs vielä parit tarjoukset!
Nippu musa-dvd:eitä tarjouksessa! Ja entäs nämä herkkuboxit nauru ja -itkuhinnoin, halpa ja hyvä kohtaa harvoin näin ihanissa tunnelmissa. Myös RSD-osastolle pantu lisää tarjokkaita, käypä kuule ihmettelemessä.
 
Todetaanpa vielä se että käytettyjen osastolla kuhina käy vähintäänkin kutkuttavaan tahtiin! Tällä viikolla ollaan rusauteltu isosti heavya sekä napakat mällit käytettynä vinskana Van Morrisonia, Leonard Cohenia, Familya, Jethro Tullia, Gary Moorea, Thin Lizzya, Van Halenia, Princea sekä Zappaa pitää olla aina. Viimosimmat lisäykset näet tuosta noin linkistä!

Ja eikun kiitosta vaan ja kuulemiin, muistakeehan ostella levyjä ja olla mukavia toisillenne. Heippa.