Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Komiaa vehjettä pöytään, TOOLin uutukainen on täällä! Ennakkotilaukseen voit laitella esim. Mayhemia, Kubea ja Andy McCoyta, ai ettien että!

Huh huh, nyt sitä saa, nimittäin ikuisuuden odotettua uutta TOOL-levykäistä!

Modernin mielettömyyden toteemipaaluksi todettava ja "2000-luvun odotetuimmaksi albumiksi" kasvanut Toolin uutuus Fear Inoculum saa seurakseen tällä viikolla ihanaisen Ellinooran kakkoslevykäisen (jonka nimmarivalokuvaa saapi vielä joitakin kipaleita, hopihopi!), Kalevalaa Elävänä Tahi Kuolleena, sekä mm. uutta Entombed AD:ta, Lana Del Reytä, Samae Koskista, Commonia, Tarja Turusta sekä Paavoharjua.

Ennakkotilailuista jos vinkataan tähän kärkeen niin kannattaa ottaa harkintaan ainakin Kuben, Andy McCoyn, Airbournen sekä Santa Cruzin tulevat modernit klassikot. Ja luonnollisesti Norjan black metal -legenda Mayhemin tänään ennakoihin laiteltu Daemon-uutuus, josta onpi myynnissä myös vain Äxästä saatava petroolinvihreä vinyyli - jota painetaan vain 300 kipaletta.

Ja siis ennakkotilailun ihanuus se paras ihanuus on! Näitä tulevia uutuuksia sekä uusintajulkaisuja voit "laitella" ennakkoon tilaukseen tahi varaukseen tästä hetkestä lähtien:

****

Mielettömiä kilpailuja ja arvontoja ollaan taas laiteltu ns. pystyyn ja tällä kertaa tarjolla onpi pääsylippuja esim. Amorphiksen ja Devin Townsendin keikoille:

Osallistu kisaan ja voita liput itsellesi ja kaverillesi Amorphiksen keikalle. Mukana jokaisella keikalla Soilwork ja keikoista riippuen lisäksi Møl tai Leprous kera The Ocean Collectiven.
Osallistu kisaan ja voita liput itsellesi ja kaverillesi Devin Townsendin keikalle Turkuun 20.11. tai Helsinkiin 21.11.

 Muita mahtiskaboja, joita on viime aikoina lisäilty ns. tarjolle, elikkäs lippuja seuraavien artistien keikoille:

SLIPKNOT - VOLBEAT - AIRBOURNE - MICHAEL MONROE

ELONKERJUU - PIMEYS - MATTI JOHANNES KOIVU - VORNA

Kaikki käynnissä olevat kisailut löydät aina "täältä" - laitahan linkki kirjanmerkkeihisi!

****

Tarjoukset eivät ole ikuisia, se saadaan jälleen kerran huomata kun nämä pari herkullista raskaamman musiikin tarjouskampanjaa päättyvät elokuun lopussa. Elikkäs vielä lauantai-iltaan 31.8. mennessä ehdit tilailemaan heviä, metallia ja hevimetallia sekä vaihtoehtoista raskasta rokkia ns. nauruhinnoin:

EDUKAS METALLIMÄLLI CENTURY MEDIAN TAPAAN

MIELETÖN METAL-MANIA ELIKKÄS RASKASTA VEHETTÄ NAURUHINTAAN

WASPia mukavaan hintaan