Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Ensiferumin uutukaista sekä Hurriganes-kirjaa ennakoissa ja maailman ensimmäinen Zen Cafe -vinyyli saatavilla. Varastoalekin rusahti käyntiin!

Ennakkotilailun huumaa: Ensiferumin Thalassic, Hurriganesin kirja ja ALMAn debyytti!

Meitä ei haittaa vaikka ennakkotilaisit nämä kaikki keskenään kovin erilaiset vehkeet itsellesi, mutta jos vain jokin niistä ns. kiinnostelee, tiedäthän että ennakkotilaamalla varmistat aina minkä tahansa tuotteen saapumisen tykösi julkaisupäiväksi? Lisäksi tilauksen teon jälkeen sinun ei tarvitse miettiä ja stressata "tilaanko, enkö tilaa, tilaanko naapurillekin" vaan voit kevein mielin keskittyä niihin asioihin, jotka ovat sinulle toiseksi rakkaimpia. Esim. läheisiisi.
Tilanne on nyt kuitenkin se, että kaikkien rakastama Ensiferum julkaisee heinäkuussa uuden Thalassic-levykäisen ja siitä onpi monien muiden versioiden lisäksi tarjolla myös vain Äxästä saatava yönsininen vinyyliversio, jota painetaan vain sikarajoitetut 100 kipaletta! Tarjolla myös komea boksimällykkä!
Astetta legendaarisempi orkesteri Hurriganes ei myöskään esittelyjä kaipaa ja tällä viikolla saatiinkin ennakkomyyntiin kirja, joka ilmestyy vasta marraskuussa, mutta jonka voit hoitaa ns. haltuun jo nyt! Vesa Kontiaisen kirjoittama opus Hurriganes - Albumit 1973-1988 kertoo bändin albumeista kyseisiltä vuosilta sekä yhtyeen soittajien soololevyistä.
Hartaasti odotettu ALMAn esikoislevykäinen ilmestyy ensi viikolla ja sen kylkeen osteltavia nimmarivalokuvia on vielä pieni määrä jäljellä - otahan haltuun joko cd:nä tahi vinyylinä!
 
 

Zen Cafe ja eka vinyyli ikuna!

Näin on, että Zen Cafe -merkkisen orkesterin ihan ensimmäinen vinyylijulkaisu on fyysisestikin tosiasia elikkä kotimaisen musiikin klassikko Ua Ua on nyt julkaistu tässä ihanaisessa formaatissa. Samoin tänä päivänä saateltiin maailmaan mm. uudet levy And Oceansilta, Micke & Leftyltä sekä Havokilta. Svart Recordsin lämpimästä huomasta taasen purkautuivat kaikkien iloksi uusi Pöllöt (rajoitettu 100 kpl painos!) sekä tuomionkatkuiset levyt Godenilta ja Green Lungilta unohtamatta ikitalven tuovaa doom/death-klassikkoa eli Winterin Into Darknessia totaalisen täydellisenä megaversiona.

Nyt siirrytäänkin yhä miellyttävämpiin asioihin, nimittäin hintojen alennukseen. Nettikaupassamme pyörii koko ajan liuta ns. varastoaletarjouksia eli ollaan alenneltu hintoja vehkeistä, joita on humalapäissään tilattu liikaa varastoon tahi eivät muuten ole liikahtaneet tarpeeksi vikkelästi maailmalle. Käyhän nämä listaukset läpi harkiten:

Näitä levykäisiä ei ole mielettömiä määriä saannillaan alennettuun hintaan, monia vain yksi kipale joten olehan nopea kahlatessasi läpi nuo ihanaiset listaukset. Sen jälkeen voitkin jatkaa sitä mitä ikinä olitkaan tekemässä aamen.

Varastoalen levykäisiä on vain rajoitetusti saatavilla halpulihinnoilla!

****

Käytetyn vinyylin viimeisimmät kuulumiset:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: Neil Young (sekä Crosby, Stills, Nash & Young), Judas Priest, Uriah Heep, Talking Heads, Pixies, Smashing Pumpkins, Jethro Tull ja Weather Report sekä muuta herkkujazzia kuten myös jonkin verran lanteet irroittavaa funk/soul-osastoa.

Kaikki viimeisimmät käytettyjen vinyylien lisäykset näet tästä linkistä!

Ja nyt päästetään ääneen Kriso, mies joka ei lue, mutta kertoo sinulle mitä kannattaa lukea. Eli selaa tästä listasta mitä kirjoja kannattaa ottaa haltuun, vaikkei listan väsännyt äxäläinen niitä olekaan lukenut. Suosittelulistojemme kovinta kärkeä onpi tämä! Kirjoista puheen ollen, meillä onpi käynnissä tulikuuma kesän kirjakamppis aina heinäkuun loppuun saakka elikkäs parisenkymmentä kirjaa lähtee nyt nauruhintaan hah hah hah hah! Katso koko lista täältä! Metallipitoisen suosituslistan onpi taasen väsännyt Jyväskylän Mynni, joten otahan opiksesi mitä metallisia levykäisiä sinun kuuluu tässä kuussa hankkia.
Tarjousosastolta löytyy myös uunituore Katatonia-kamppis, jossa alehintaan tarjolla orkesterin vanhempaa tuotantoa sekä ns. sivuraidebändienkin tuotantoa eli Bloodbathia ja Diabolical Masqueradea. Otahan haltuun kun lompuukiystävälliseen hintaan saat. Heippa nyt ja kaikkea hyvää sinulle ja läheisillesi!