Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Kotimaista vinyyliherkuttelua: Antti Tuisku, Kotiteollisuus, Irwin ja Seija Simola! Mukana myös JP Leppäluoto ja UDO, lue täältä miten/miksi!

Mahtavaa vappua ihan teille kaikille!

Kotimaisen musan monimuotoisuus tulee taas mieleen kun katsotaan tämän viikon julkaisu- sekä ennakkotilailupuuhasteluja. Antti Tuiskun uuden levykäisen tuplavinyyliversiota onpi nyt saannillaan, ja vieläpä halutessasi kera hienon fanivalokuvan. Ennakkotilattavaksi laiteltiin kolme klassikkoa eri vuosikymmeniltä, saatavilla vinyylinä nyt joko ensimmäistä kertaa tahi eeeerittäin pitkästä aikaa: Kotiteollisuuden Kuolleen kukan nimi, Irwinin Ei tippa tapa ja Seija Simolan Seija. Lisäksi mm. Raskasta Joulua -hommista tutun JP Leppäluodon debyyttisoolo onpi ennakkotilattavissa, ja kylkeen voit myös ostella herran nimmarilla varustetun valokuvan. Ja jottei ihan suomalaisten kehumiseksi mene, niin isketään vielä kirsikaksi kakun päälle teutonihevin konkarin UDO:n seittemästoista albumi ja siitä vain Äxästä saatava keltainen tuplavinyyli aamen.

Strokesilta, Joe Satrianilta sekä Witchcraftilta paukutetaan uutukaiset julki ensin CD-formaatissa ja vinyylit ovatten tuloillaan sitten lähiviikkoina. Puolan death metal -veteraani Vaderin ties-kuinka-mones levy ilmestyy myös eli jos totaalinen ördäys kiinnostelee, sitä ei välttämättä tarvitse itse tehdä vappuna laisinkaan. Katatonian City Burials -uutuuden kirkasta tuplavinykkää saatiin myös vihdoin varastoon eli nyt onpi kaikki kyseisen levyn versiot ihan fyysisesti todistettunakin olemassa! Suomiräpin saralta saadaan kuultavaksi uutta Gracias-musaa vinyyliformaatissa oujeah.

Muistattehan, että vapunpäivänä perjantaina 1.5. kaikki Äxät ovat kiinni mutta nettikaupan tilaushommat ja varailut toki rullaa kuten aina.

Uusintajulkaisut vinyyliformaatissa tällä viikolla sisältävät tuoreiden julkaisujen kuten Paleface ja Laulava Unionin sekä Möyhy-Veikkojen vinyyliversioiden lisäksi klassikkoja kotimaisen metallin saralla: Sentencedin Down sekä Reverend Bizarrelta neljän vinyylin mällykkä So Long Suckers ja tuplamälli Crush the Insects. Nauttikaa!

Tulevia levykäisiä sekä uusintajulkaistavia sellaisia ollaan taas laiteltu ennakkotilattavaksi mm. seuraavasti:

Käytetyn vinyylin viimeisimmät kuulumiset:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: Bob Dylan, Blondie, Jimi Hendrix, Iron Maiden, Santana ja Toto sekä nippu heviä, jazzia, altsurokkia ja indiepoppia.

Kaikki viimeisimmät käytettyjen vinyylien lisäykset näet tästä linkistä!

 

Voita kirja tilaamalla kirja!

Mieletöntä, mutta ennakkotilaamalla kirjan voit voittaa toisen kirjan. Huh huh. Näin se on, sillä kaaikki 10.6. julkaistavan Ruisrock-kirjan ennakkoon tilanneet tai varanneet osallistuvat arvontaan, jossa kolme onnekasta saapi valita yhden ilmaisen kirjan tästä tarjouslistasta. Kyseinen mieletön kirjatarjous onpi voimassa touko-kesäkuun elikkäs sieltä voit jo naksaista ostoskoriin mieleisiäsi teoksia silvuplee!

Lopuksi vielä onnittelut Lahden Äxälle, joka viettää vappuviikonloppuna 9-vuotissynttäreitään!