Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Uudenvuoden tykittelyä: Kaikki käytetyt vinyylit ja cd:t -20 prosenttia uu jeah!

Uudenvuoden hiipiessä on hyvä seisahtaa totuuksien äärelle ja tällä kertaa totuus on se, että kaikki käytetyt vinyylit, seiskatuumaiset, cd-levyt, cd-sinkut sekä musa-dvd:t ovat kahden päivän ajan 20 % alennuksella. Elikäs 31.12. ja 1.1.2020 on se hetki jolloin sinun kannattaa muovata omasta levyhyllystäsi entistäkin muhkeampi kun hinnat eli ns hintsuliinit ovat kohillaan. Suosituksemme siis onkin: Elä tuhlaa rahuleitasi jonniinjoutaviin pommeihin ja suhinoihin vaan osta niilläkin itsellesi joko käytettyjä vinyyleitä tahikka cd:eitä ja naura kassalla kun kaikesta holahtaa tulla 20 prosentin alennus.

Näistä käytetyistä lp-levyistä halutaan vielä se sanoa että tällä hetkellä meillä on ennätysmäinen mälli vinyyliä saannillaan, genrestä riippumatta. Tämän hetken saldo on liki 13 000 käytettyä vinskaa joten jotahin sieltä on löydyttävä sinullekkin. On heavya, metallia, rappia, rokkipoppia, jaskaa, progea, punkkia, funkkia, reggaeata, electroonista, alternativea, indietä, bluesia ja kotimaista ou jeah.

Todetaan vielä että käytettyjen lisäksi varastoale sekä varaston outlet-poistot lutkuttaa menemään totuttuun tapaan, siellän on kamatsuunia joka genrestä olit sitten vinyyli -tahikka cd-levyjen himoitsija.

Muista aina, että varaamalla levykäiset noudettavaksi lähimmästä kivijalka-Äxästä, säästät aina nuo viheliäiset ja kutinaa etenkin nivusten alueelle aiheuttavat postikulut. Levykäisten määrän määräät sinä, me lupaamme toimittaa ne kaikki sinulle.

****

Ei nyt muuta tällä kertaa kuin että morjesta pöytään!