Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Turmion Kätilöt, Oranssi Pazuzu ja Folk Metal -kirja nyt saatavilla! Ennakoissa ekaa kertaa vinyylinä The 69 Eyesin Angels.

Turmion Kätilöt johdattaa meidät ja teidät tämän viikon uutuusherkkujen äärelle!

Global Warning onpi Kätilöitten uuden rieskan nimi ja sitä löytyy nyt saatavana cd-formaatissa, mustana vinyylinä sekä vielä pieni määrä valkoisena vinyylinä, jota saapi vain Äxästä! Ja kaikki nämä voit ostella myös kera nimmarifoton ja julisteen niin kauan kuin ko. vehkeitä riittää (ei kauaa). Lisäksi tällä viikolla saadaan nauttia mm. seuraavien artistien uusien fyysisten levykäisten läsnäolosta: Oranssi Pazuzu, Hexvessel (CD nyt, LP toukokuussa), Dua Lipa ja Benighted. Kolmannen Naisen kymmenennen levyn vinyylipainos ilmestyvi myös just nyt. Uusintajulkaisupuolella päätään nostavat Palefacen kymppivuotisjuhlavinyyli sekä Tehosekoittimen vain Äxästä saatavat värivinyylit levyistä Rock'nroll ja Köyhät syntiset.

Kirjahyllyissä käy myös kuhina kun odotettu opus suomalaisesta folk/pakana-metallista lävähtää silmien eteen. Folk Metal Big 5 -kirjassa Markus Laakso kertoo viiden kotimaisen alan yhtyeen kautta ko. genrestä lähes kaiken. Pääosissa siis Korpiklaani, Turisas, Moonsorrow, Finntroll ja Ensiferum. Vielä 17.4. iltaan kirjan tilaamalla tahi ostamalla ehdit osallistumaan arvontaan, jossa on palkintona mieletön mällykkä näiden kaikkien bändien fanituotteita! Timo Tolkin elämäkerta Hymni elämälle julkaistaan myös tällä viikolla ja se on tietenkin ns. must-read kaikille Stratovarius- ja ylipäätään melodisen hevin faneille.

Tarjolla myös ensi viikosta lähtien kotimaisen rautalankamusan fanittajille Jari Mobergin kirjaa Sadoin Sähkökitaroin - suomalaisen rautalankamusiikin historia.

Tulevaisuus - tuo käymättömistä korpimaista salamyhkäisin. Tai ei ihan, sillä mehän saadaan kurkistettua sinne koska tahansa kun käymme tarkistamassa tulevien uutuuslevyjen sekä uusintajulkaisujen suosituksia! Ihan kärkeen halutaan pamauttaa The 69 Eyesin vuonna 2007 julkaistu Angels, joka saadaan kesäkuussa ensimmäistä kertaa vinyylinä tarjolle. Vain Äxästä saapi 200 kipaleen rajoitetun painoksen värivinyyliä!

Ja kaikki tulevat julkaisuthan näkyypi kristallipallosta tämän linkin takaa.

****

Vinyylinhellimiset kaartavat loppusuoralle mutta vauhti ei siitä huolimatta hidastu - päinvastoin. Viimeiset pari viikkoa hellitään raskasta sekä lyijynraskasta musiikkia sisältäviä vinyylejä kun satojen metallilevyjen megamälli avautuu hevin sekä metallin kuluttajille. Luonnollisesti oletamme, että tämän myötä myös teidän lompuukinne avautuvat meidän suuntaan.

Satojen metallivinyylien megamälli nyt tarjouksessa!

Käytetyn vinyylin osastolla hulluteltiin oikein kunnolla tällä viikolla ja myyntiin saatettiin lähes pelkkää bluesia useita satoja kipaleita! Katso koko lista tästä, ja sieltähän löytyy merkittävät määrät mm. John Mayallia, Johnny Winteriä, B.B. Kingiä sekä Muddy Watersia - kymmenien muiden artistien lisäksi. Ja tästä vielä toinen listaus mitä käytettyjä vinyylejä onpi tälle viikolle laitettu saataville: silvuplee.

Vinyyleistä puheen ollen, Suur-Jyväskylän harmaa eminenssimme "Raine" on saanut jälleen uudet, kateuttakin ihmisissä herättävät Vinyylivinkit valmiiksi SEKÄ kasannut vielä oman "Vuoden Vinyylivinkit 2019 Top 20" -listauksen, joiden tarjontaan suosittelemme syventymään.

Jos suomiräppi ja arvonnat kiinnostelee, niin käyhän kurkkaamassa täältä miten voit voittaa Laineen Kasperin fanipaketin, joka sisältää t-paitulin, nimmaroidun julisteen sekä tarroja. Vain yksi voittaa, moni voi toki koittaa!

Kiitos. Kuulemiin.