Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Haluatko levykauppiaaksi Turkuun? Todennäköisesti et, mutta luehan silti tämä juttu

Haluatko tälle himoitulle pallille istumaan?

Tilanne on kuulkaas nyt seuraavanlainen: Turun Äxän Veikko on päättänyt jatkaa ns. muihin haasteisiin kesän jälkeen ja meillä jääpi täten Turkuun vapaaksi yksi täyspäiväisen työntekijän paikka. Suotavaa on olla myös suht täyspäinen, joskaan se ei ole hakukriteereissämme ihan ykkösprioriteettina.

Tämä taas tarkoittaa sitä että SINULLA ON MAHDOLLISUUS RYHTYÄ LEVYKAUPPIAAKSI VOI VELJET JA SISKOT!

Aloitetaan siis uuden työntekijän etsintä tällä sekunnilla ja vapaamuotoiset hakemukset voipi lähetellä sähköpostitse osoitteeseen danne at levykauppax piste fi. Sen haluamme sanoa että Veikko onpi ollut Äxän leivissä jo aikoinaan Oulun kaupalla harjoitteluhommissa ja Turun toimipisteessä lähes alusta alkaen, joten hänen paikkaamisensa ei tule olemaan todellakaan helppoa. Myös kyky yhdistää laaja musatietämys, virtuoosimaiset skeittaustaidot sekä Fernet Brancasta nauttiminen tulee todennäköisesti olemaan mahdotonta kenenkään toistaa. Mutta "siitä" ei kannata sen suurempia paineita ottaa. Eli jos koet olevasi pätevä istahtamaan tuohon kuvan keltaiselle tynnyrille, niin eikun hakemusta mailaamaan.

Hakuaika tähän pestiin päättyypi 31.7.2019, sen jälkeen kutsutaan 5-10 valittua haastatteluun ja uusi työntekijä pyritään valitsemaan elokuun puoliväliin mennessä. Alkuun tietty parin kuukauden harjoittelut ja sitten täydellä höngällä elämään levykauppiaan mielipuolista elämää.
TÄRKEÄÄ: Turun kaupalta teidän ei juurikaan kannata mennä kyselemään tähän työnhakuun liittyviä asioita, joten hakemukset vaan meiliin tulemaan ihan rohkeasti.

Uskalletaan jo nyt sanoa että näitä hakemuksia tulee taatusti aivan mieletön määrä koska vakitöitä levykauppaan on nykyään tarjolla aniharvoin, jos koskaan. Laiskureita kun ollaan, alta löytyy copy-pastella yhteen edelliseen työnhakuun liittyvät vinkit ja nämä pätevät myös tällä kertaa:

Oletko lopen kyllästynyt työpaikkaasi ja elämääsi ylipäätään? Hermot on kireällä, työkaverit ovat vajukkeja ja tuntuu että ainut järkevä asia elämässäsi on esim itsesi koskettelu? Nyt sinulla on mahdollisuus tehdä muutos kaikkeen tähän sillä tästä hetkestä lähtien pelin henki on:

HALUATKO TÖIHIN LEVYKAUPPAAN?!

Voimme luvata jo tässä vaiheessa että palkkasi tulee olemaan sinulle pettymys. Jos kuitenkin käy hyvin ja kaupasta tulee kovinkin tuottava sinulla on mahdollisuus parempiin tienesteihin, mutta ihan rehellisyyden nimissä on sanottava että jos olet rahulille perso ja haluat rikastua, levykauppatyöntekijän elämää emme voi suositella.
Mutta: Jos näet toistuvasti unta levykäisistä saatat olla etsimämme henkilö. Jos näet toistuvasti unta tisuleista ja ns “munista” saatat edelleenkin olla etsimämme henkilö.

Mitä sinulta sitten vaaditaan että pääsisit toteuttamaan märkää unelmaasi ja pääsisit Äxään töihin?
Sen verran voimme sanoa että ihan turha on mitään koulutodistuksia ja muuta paperia laitella, niillä me ei tehdä mitään. Enempi meitä kiinnostaa tietämyksesi ja intohimo musiikkiin sekä millanen tyyppi olet. Lähtökohtaisesti sinun on saatava jotain erikoiskiksejä kun pääset hiveltämään levykäisiä. Tietokonehommat pitää olla sillai “peruksesti” hallussa ja ihmisiä sun pitää rakastaa koska PALVELU!

Kerrothan myös jos sinulla on rikosrekisteri ja samalla myös mistä se koostuu. Samoin olisi suotavaa että kerrot meille jos kärsit esim vakavasta päihdeongelmasta ja sen sellaisista muista asioista joista voi seurata myöhemmin pahoja ongelmia yrityksellemme. Avoimuus on siis tässä se juttu.

Eipä muuta tällä kertaa kuin että morjens + palataan! Hakuaikaa on siis heinäkuun loppuun saakka joten nyt hopi-hopi!