Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Antti Tuiskun ja Herra Ylpön uutukaiset nyt Äxissä ja Nightwishin tulevaa ennakkotilauksissa!

Nightwishin uusi huima albumi - ennakkotilaa se nyt kera hienon julisteen!

Nyt ladataan kovat piippuun: Nightwishin tulevan HUMAN. :II: NATURE. -albumin ennakkomyynti on alkanut ja siitä onpi meiltä saatavilla viittä erilaista komeaa versiota:

Ja siis kaikkien näiden kylkeen isketään nopeimmille komea 50x70cm kokoinen juliste (kts. kuva tuosta alta)!

Kun olet hoitanut ennakkotilauksen haltuun siirryhän blogissamme eteenpäin sillä mieletöntä julkaisua onpi tämä viikko pullollaan eikä ennakkotilattavissa vehkeissäkään pahemmin valittamista ole - valinnanvaraa sitäkin enemmän.

Päivän uutuustykit ovat Herrat Tuisku ja Ylppö!

Antti Tuisku pyyhälsi takavasemmalta puun takaa ja julkisti tiistaina, että levyllinen uutta "matskua" onpi nyt valmiina ja julkaisu on jo perjantaina 7.2.! Eli tätä Valittu kansa -levykäistä saat nyt myös kaikista maapallukan Äxistä. Mukaan kannattaa napsia spesu valokuva, jonka saapi vain meiltä. Katso Antin kohuakin nostattanut tuore musavideo tästä alta:

Herra Ylpön uusi kokoonpano Ex julkaisi Lovi-levynsä, jota saapi CD:nä tahi vinyylinä sekä myös nimmarivalokuvan kera. Kaikista Äxistä totta kai! Muita kotimaisia uutuuksia ovat tällä viikolla mm. Juliet Jonesin Sydämen ja Pääesiintyjien kauan odotetut uutuuslevykäiset, synk'metallin mestariteos á la Dawn Of Solace sekä uusintajulkaisut Bluesoundsilta ja Tarotilta (Stigmata ja To Live Forever). Kovaa settiä onpi tulossa myös heti alkuviikosta kun Stam1nan Hyrden esikoisromaani Viimeinen Atlantis löytää tiensä kaikkien Äxien hyllyihin. Nimmarikuva vielä siihen kylkeen niin avot!

Ulkomaisen musan uutuuksista esiin pomppaavat mm. Suomeenkin tänä vuonna saapuvat Green Day, Delain ja Sepultura sekä pitkän linjan grungerokkarit Stone Temple Pilots.

Tulevaisuuteen katsominen on meidän työtämme ja mm. näitä uutuuslevyjä ja uusintajulkaisuja halutaan nyt tarjoilla sinulle ja läheisillesi ennakkotilattavaksi: