Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Trio Niskalaukauksen uutuus ennakkotilattavana, Vesala ja Tehosekoittimen tuplavinyyli kaupoissa ja muistahan että Äxissä tapahtuu myös nimmarointien tiimoilta!

Voe mahoton yhtälö!

Kansansuosikki Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus pamautti eetteriin tulevan levynsä nimen (se on Mahdoton yhtälö), uuden sinkun ja tämän myötä myös levyn ennakkotilaukset onpi ns. tulilla! Otahan haltuun vain Äxästä saatava paitabundle, joko CD:n tahi vinyylin kera. Saatavilla myös girlie-mallista paitulia! Ennakkotilaus, sehän on se ns. toimitus, jolla varmistat minkä tahansa vehkeen saapumisen tykösi julkaisupäiväksi. Niin myös tässä tapauksessa!

Laitahan uutta Niskistä ennakkotilaukseen tästä oujes!

 Kuuntele Niskalaukauksen uunituore sinkkubiisi tästä alta!

Miksi vierailla Levykauppa Äxässä myös ystävänpäivänä vaikka voisit olla tekemässä ns. "temppuja" oman rakkaan tahi ystävän seurassa?

Syitä on varmasti yhtä monta kuin teitä pyllyttelijöitäkin, mutta meidän mielestä eeeeerittäin hyvä syy ovat uutuuslevykäiset, joita hyllymme taas pursuavat. Näitähän ovat mm. Vesalan odotettu uutuus Etsimässä rauhaa (vinyylihän tulee sitten ensi kuussa, vain Äxästä ihana/sweet värivinyyli, ja kera nimmarifoton totta kai?!), Tehosekoittimen tuplakokoelma ekaa kertaa vinyylinä ja vain meiltä tämä saatavilla sekä muista kotimaisista mainittakoon uutuudet Nyrkkitappelulta, Radiopuhelimilta ja Honey Aaltoselta - unohtamatta kovia uusintajulkaisuvinyylejä Liimatan Tommilta ja Röyhkän Kakelta. Ulkomaisista uutuuksista nostetaan tähän ns. kärkikahinaan ainakin Tame Impalan, Kvelertakin, Suicide Silencen ja Justin Bieberin uunituoreet saavutukset.

Tulevaisuudesta tiedämme ainakin tämän: uusia levykäisiä ja uusintajulkaisuja paukutetaan julkaisulistoille mielettömiä määriä päivittäin ja ainakin näitä kotimaisen musiikin nykyisiä ja tulevia klassikoita haluamme suositella sinulle ja läheisillesi:

Tuure Kilpeläisen tulevan levyn eka sinkku on vastikään julkaistu ja voit kuunnella sen tästä uujeah!

Tässä todiste harvinaisesta suurten rokkitähtien kohtaamisesta, kun Pate Mustajärvi toimittaa dvd-levykäisensä suoraan Hakaniemen Äxän Ollin hikisiin käsiin. Tilanteessa oli suuren urheilujuhlan tuntua! Alla myös Paten turinat tulevaa dvd:tä koskien!

Ja toki ulkomailtakin helmiä julkaistaan täyttä häkää:

Uusintajulkaisujen saralla näyttää mm. tältä:

****

Tarjousosastolla mennään myös kovaa vauhtia hintojen alentuessa naurettaviin lukemiin. Käyhän tarkistamassa nämä uudet kamppikset:

****

Halutaan tällä viikolla myös muistuttaa teitä rakkaat pökälemestarit "siitä", että meillä Äxien kivijalkaliikkeillä sattuu ja tapahtuu myös muutenkin kuin levykäisten myyskentelyn, kosanderin tilsimisen ja epäilyttävien juttujen kerronnan tiimoilta: liikkeemme ovat toimineet ja toimivat monasti myös keikka-areenoina tahi artistien kohtaamispaikkoina. Tässäpä koottuna mitä mahtavia artisteja onpi lähiaikoina tiedossa vierailuilla eri Äxissä:

Lopuksi kerrottakoon vielä, että kaikki ennakkoon Äxästä Mokoman Ihmissokkelo-levyn tilanneet osallistuvat myös arvontaan, jossa on palkintona lippuja orkesterin tulevan Sokkelon Kivitys -kiertueen keikoille! Osa keikoistahan on jo loppuunmyytyjä. Lisäinfot ja keikkapaikat näet täältä tuotesivultamme aamen ja heippa nyt.

Voita liput Mokoman keikalle uumama!