Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Sadan kipaleen vinyylipainokset ja pääsiäisuutuuksiin liittyvää ohjeistelua kaupoilla käyttäytymiseen - lue mistä on kyse!

Vain Äxästä saatavia vinyylejä, niitä pusketaan lisää saataville

Sata kipaletta ei ole paljon kun puhutaan levykäisten painosmääristä. Tämä tasaluku onpi kuitenkin se määrä, jota seuraavia kahdeksaa kotimaista klassikkoa tullaan painamaan ekaa kertaa vinyyliformaatissa. On täysin sinusta kiinni, naksitko levyt välittömästi ennakkotilaukseen vai haluatko luottaa ns. tuuriin, että niitä olisi vielä julkaisupäivänäkin (15.5.) saatavilla:

Muita vain Äxästä saatavia Lipposen Levy Ja Kasetin vinyyliuusintoja löytyvi verkkokauppamme syövereistä seuraavasti:

  • Zen Cafe: Ua Ua (24.4.) - Ekaa kertaa vinyylinä! Rajoitettu 240 kpl:een käsinnumeroitu painos. Mukana liite.
  • Leevi and the Leavings: Menestyksen salaisuus (15.5.) - Ekaa kertaa vinyylinä sitten 90-luvun! Rajoitettu tuplavinyyli avattavilla kansilla, 500 kpl:een käsinnumeroitu painos!
  • Agents: Is back (29.5.) - Saatavilla ensimmäistä kertaa vinyylinä! Nopeimmille ennakkotilaajille spesiaali A3-kokoinen juliste. Keltainen vinyyli 200 kpl ja musta vinyyli 300 kpl.
  • Giant Robot: Crushing You With Style (29.5.) -Tuplavinyyli avattavilla kansilla, rajoitettu 240 kpl:een painos. Ensimmäistä kertaa saatavilla vinyylinä sitten vuosituhannen alun.
  • Kontra: Suurimmat iskut (29.5.) - Ensimmäistä kertaa vinyylinä! Tuplavinyyli avattavilla kansilla, rajoitettu 240 kpl:een painos. Sisältää Kontran koko Love Records -tuotannon sekä Kontravirtanen-EP:n.
  • Vesa-Matti Loiri: Ivalo (29.5.) - Ensimmäistä kertaa vinyylinä! Tuplavinyyli avattavilla kansilla, rajoitettu 240 kpl:een painos.

****

Nightwishiä, Wolfheartia, Paperi T:tä ja monia muita myydään kaikissa Äxissä jo torstaina 9.4.!

Koskapa tämän viikon perjantai tottelee nimeä pitkäperjantai elikkäs on Suomessa vapaapäivä jolloin kaikki äxäläisetkin haluavat köllötellä kotona masut täynnä mämmiä sekä ns. palanpainikkeita, sovittiin erinäisten tahojen kanssa, että tällä viikolla myyskennelläään kaikki uutuuslevyt jo torstaina. Elikkäs esim. odotetut piinkovat uutuudet Nightwish, Paperi T ja Wolfheart onpi myös saatavilla jo torstaina 9.4. - monien muiden lisäksi!

Jos et toistaiseksi halua tulla kivijalkaliikkeeseemme, ymmärrämme sen täysin ja sen myötä voimme ilomielin toimittaa jo kaupalle saapuneet varauksesi myös postitse tykösi. Ota tällöin yhteys asiakaspalveluumme osoitteeseen [email protected] tai soittamalla 09-2512 7780 ja "aspalaisemme" auttavat sinua rakkaiden levyjesi tahi muiden vehkeiden perille saattamisessa. Samoin voit ottaa yhteyttä tilaukseesi liittyen chattimme kautta eli mene sivuille, etsi oikeasta alanurkasta "jätä viesti" -nappula, paina sitä ja kerro mitä olet vailla niin me autamme sinua.

Jos kuitenkin haluat käydä liikkeellä, suosimme ennen kaikkea noutovarauksia. Tällöin pääset hoitamaan mahdollisimman pikaisen ns "in and out" -toiminnon eli sukkelasti sisään ja vielä sukkelammin pihalle.

Haluamme painottaa, että jos lähiaikoina käyt Äxässä hakemassa noutovaraustasi, ota huomioon ohjeistus, joka näkyy jokaisen liikkeemme ikkunassa ja seinillä:

  1. Max 5 henkilöä kerralla liikkeeseen
  2. Muista turvaväli toisiin ihmisiin
  3. Suosi nettitilauksia ja -varauksia
  4. Vältä käteistä, käytä korttia

Luotamme teihin rakkaat asiakkaat, että hoidatte Äxässä vierailun ohjeistuksiimme liittyen ja jokaista kauppiastamme on myös ohjeistettu pitämään huolta näiden ohjenuorien noudattamisesta. Jos tilanteet kuitenkin eskaloituvat ns. yli äyräiden eli väkimäärään ja jonotteluun liittyviä ohjeistuksia ei noudateta tahi muuten hölmöillään, olemme antaneet jokaisen Äxän paikalliselle esimiehelle valtuudet sulkea putiikkinsa ns. ruuhkan kehkeytyessä ja ostaa tätä varten pullo kosanderia, jonka korkata auki tyhjässä kaupassa näyteikkunan edessä.

P.S. Muista ettet ikinä hölmöile!

Hiljentäkää Hyyrynen!

Stam1nan ns. "Hyrde" eli oikeasti Hyyrysen Antti julkaisi äskettäin debyyttiromaaninsa Viimeinen Atlantis ja tästä kirjasta onpi löytynyt liiankin osuvia ennustuksia ja muita profetioita, joita täällä Äxän markkinapalavereissa on kauhulla tavailtu sen mitä kosanderin repimiseltä on ehditty. Päätimme, ettemme halua enää yhtään lisää näitä Hyyrysen profetioita, vaan hänet on ehdottomasti hiljennettävä, ja sen myötä myynnissä onpi nyt ko. teemaisia t-paituleita ja kangaspussukoita. Niitä saat osteltua myös kirjan kanssa hiukan lompakkoystävällisempään hintaan, jos kirja on jäänyt vielä tilaamatta. Alla vielä video, jossa maestro itse lukaisee näytteen kirjastaan.

Vinyylinhellimisetkin jatkua puksuttavat koko ajan eteenpäin

Halutaan lisäksi muistuttaa, että Äxän Virallisten Vinyylinhellimisviikkojen satoa on syytä korjata nyt eikä jäädä miettimään tahi muuten vaan munimaan. Vinyylitarvikkeiden alennukset hivelevät jokaisen vinyylinrakastajan mieltä, sillä mikä onkaan ihanampaa kuin helliä vinyyliä esim. oikeantuntuisilla sisäpussukoilla, juuri sopivilla vinyylimuoveilla tahi hivellä niiltä hilselastut pois asianmukaisella vinyyliharjalla? Ei mikään, sanomme me. Lisäksi tämä yli kahdentuhannen vinyylin tarjousmälli onpi vielä tarjollaan torstai-iltaan saakka, joten otahan "siitäkin" irti kaikki mikä lähtee.

Levykäisten ja esim. paitojen lisäksi meiltä saapi vaikka mitä muita "vehkeitä" ja "vempeleitä"

Tiesitkö että Äxästä saat lähes kaiken ns. fanikaman ja oheistuotteet mitä ikinä tulet tarvitsemaan? Nimittäin t-paituleitten, pitkähihaisten ja muiden hupparien lisäksi meiltä löytyy mielettömät valikoimat mm. hihamerkkejä, mukeja, laukkuja, pipoja/lippiksiä, lompakoita, avaimenperiä, lautapelejä, figuureita ja satoja muita ihanuuksia sinulle tahi hänelle, jolla on jo esim. tietyn artistin kaikki levykäiset. Klikkaa tästä linkistä ja katso kaikki tuoteryhmät tuolta vasemmasta laidasta aamen.