Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Tajuhan tässä lähtee: ennakkotilattavissa Hurriganesin livemälli ja samaan aikaan kaupoissa Roadrunner-kuvavinyyli! Morjesta pöytään ja loput uutiset täältä blogista:

Mieletön Ganes-livemälli, uumama!

Hamina and Helsinki All Night Long!
Hurriganesin liveboksi on monen märän unen täyttymys!

Nyt sitä saa ennakkotilattua, nimittäin pitkään haudutettua ja valmisteltua Hurriganesin neljän vinyylin (tahi kolmen cd:n, jos "se" formaatti puhuttelee sinua enemmän) boksimälliä! Vain Äxästä saat boksin värivinyyleillä sekä jokaisen version mukaan spesiaalin neljän tarran arkin. Suositellaan ERITTÄIN tomerasti nopean ennakkotilauksen tekemistä, etenkin jos tuon värivinyyliboksin mielit kokoelmiisi saada, sillä keskiviikkona alkanut ennakkotilaushuuma on ollut ennennäkemätöntä...!

Ja juuri tästä hetkestä lähtien saa joka Äxästä pitkään peräänkuolattua Hurriganesin Roadrunner-kuvavinyyliä ja voidaan rehellisesti sanoa, että nyt on tooodella komia vehje kyseessä!

Ennakkotilausherkuissa halutaan nostaa välittömästi esille nämä kovuudet:

****

Uutuudet, niitä ilman ei ole missään järkeä

Ensimmäistä kertaa vinyylille painettu CMX:n klassikko Discopolis (sinisellä vinyylillä vain meiltä!) on saapunut kaikkiin maapallon Äxiin ja seurakseen se saa erittäin kovan kattauksen muita uutuuksia: Eero Koivistoisen Original Sinin vinyyliuusintapainoksen sekä ekaa kertaa tämä levy myös cd-formaatissa, Pekka Laineen kehutun debyyttilevyn (mukana mm. Pulliaisen Esa), Remu Plays Hurriganes & Live In Mariehamn cd:nä ja vein meiltä (miten niin tämä on "Ganes-viikko"?!), uuden Litku Klemetin ja Lana Del Reyn, Serj Tankianin EP:n sekä ykkösosan Devin Townsendin neliosaisesta livejulkaisusarjasta.

Ja vielä näitä tuoreuksia haluamme sinun hamuavan tällä viikolla kauppojemme tiskeillä sekä verkkokaupan syövereissä: Ryan Adams, Sting, Ringo Starr, Saxon ja Chris Cornell!

Adams, Sting, Starr, Saxon, Cornell!

Tulevaisuudessa tulet näkemään mm. seuraavien uutuuslevyjen ja uusintajulkaisujen ilmestymisen fyysiseen todellisuuteemme:

Tarjousrintamalla kuohuntaaa ja kohahtelua!

Alennushommathan on niitä parhaita hommia, joten tässä nyt vinkkiä miten saada osteltua maksimaalinen määrä levykäisiä minimaalisella määrällä rahulia. Tässäpä otanta ihanaisista tarjouskamppiksistamme, olkaa hyvä:

  1. Rokkia ja Metallia Tarjoushintaan - nimi kertoo kaiken, eli raskaammasta räimeestä kepeämpään rokkailuun ja kaikkea siltä väliltä tarjoaa tämä kamppis!
  2. Kotimaisia Levykäisiä Herkutteluhintaan - tämä on cd-painoitteinen tarjous, muttya onpa seassa jokuset vinyylitkin (sekä Dragonlordia, joka ei ole suomalainen, mutta poikkeus vahvistakoon säännön)
  3. Läjäpäin Vinyyliä Tarjouksessa - ei kaivanne lisäselvityksiä? HUOM! TÄMÄ KAMPPIS LOPPUU JO 23.3. JOTEN HOITELEHAN HERKUT OSTOSKORIIN ASAP!
  4. Frontiersin Hevien Hinnat Alas - kyseinen yhtiö alensi pysyvästi lähes sadan julkaisun hintaa ja tulokset näet em. linkkiä naksimalla
  5. Parhaat Kokoelmat Parhain Hinnoin - jos haet eri genrejen klassikkoja, niitä löydät esim. tästä kamppiksesta!

****

Käytetyn vinyylin terveisiä, olkaapa hyvä:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: Elvis Presley (ns. kunnon satsi!), Beatles, Frank Sinatra, Jimi Hendrix ja Bruce Springsteen.

Ollaan lisätty lisäksi paljon sekalaista vinyylilevykäistä erityisesti räpin, jazzin, bluesin ja reggaen laareihin! Ja tosiaan, kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!

"Kiihkeää videokuvaa maanantai-iltapäivän tapahtumista: paketit liikkeelle, satoja levyjä pitää saada turvallisesti lähetettyä, teippikoneen äänet täyttävät korvat, meteli on verrattavissa noise-levyihin tai jopa -keikkoihin, hiki tulvii otsalla ja kainaloissa ja ties missä, Vinyylineuvos hiostaa, paniikki, aikaa ei ole, olipa sittenkin, viimeinen pakettikortti boksiin kiinni ja postihenkilö hyökkää nokkakärryjen kanssa pirttiin, paketit lähti, ̶k̶a̶l̶j̶ palaveri, homma alusta uudestaan. Tämän viikon jumppaamisen tulokset katsottavissa tästä linkistä olkaa niin hyvät!"

Loppuun ajanviettovinkki niille,jotka tykkäävät sekä Nightwishistä että palapeleistä: saatiin valikoimaan kolme erilaista 500 palan NW-palapeliä ja niitä on tulossa lähiaikoina varastoonkin eli eikun tilaamaan tuosta alta:

(muista myös vain Äxästä saatavat Nightwish-kasetit!)