Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Ennakoissa mm. Tehosekoitin-vinyylejä, Pearl Jamia, Ozzya ja BTS:ää... ai että!

Tehari-asiaa heti kärkeen oujes!

Tehosekoittimen kaksi ekaa albumia julkaistaan viimein uudelleen vinyylinä, ensimmäistä kertaa pariinkymmeneen vuoteen, ja tästähän on varmasti innoissaan ja ns. paikat herkkänä moni muukin meidän lisäksi. Rock n roll- ja Köyhät syntiset -vinyylit saapi myös väriversioina, vain ja ainoastaan meiltä Äxästä. Kumpikin vinyyli on pakattu avattaviin gatefold-kansiin ja mukana onpi painetut sisäpussukat.

Pinkki tuplavinyyli, vain Äxästä!
Turkoosi vinyyli, vain Äxästä!

Tässä vielä muut tiukat tärpit meidän salamyhkäiseltä tietotoimistolta elikkäs ennakkotilaukset joihin halutaan teidän heti iskevän kiinni:

Vain Äxästä tästä hetkestä lähtien saapi Hectorin Salaisuuksien taloa sekä Sliipparien Sinulle äitiä vinyylinä ensi kertaa sitten julkaisujensa! Rajoitetut painokset, jotka tullaan repimään käsistä, se on varmaa.

Muusta utuushullutteluista näin tammikuun puolivälissä vastaavat mm. aina helposti lausuttava And You Will Know Us By The Trail Of The Dead, superkokoonpano Sons Of Apollo, Iron Maiden -perustajajäsen Steve Harrisin British Lion, kotimainen punk-monitoimija Joni Ekman sekä Selena Gomez uutukaisensa kera.

Tulevaisuuden julkaisut ovat nykyhetken ennakkotilattavia, tämä on filosofia, josta emme kuunaan luovu. Uusia levyjä sekä klassikkojen uusintajulkaisuja puskee jälleen, tästäpä otosta "niistä":

Vuoden päästyä hyvään alkuun ollaan saatu myös uusia skaboja ja arvontoja ns. päällensä. Kaikki Äxässä käynnissä olevat kisathan löydät aina täältä mutta tässä ne uunituoreimmat vielä:

Jos olet jo kuullut kaikki maailman levyt ostellut haluamasi bändipaidat, aina voit ilahduttaa itseäsi tahi läheistäsi esim. levyjen kansikuvista värkätyillä palapeleillä! Näitä ollaan nyt saatu mukava nippu lisää ennakkotilattavaksi, joten laitahan oman elämäsi palaset kohdilleen ja iske tilausta sisään kuin huomista ei olisikaan. Näiden kaikkien julkaisupäivä on maaliskuun 13. elikkäs ihanainen "perjantai kolmastoista päivä":

Ja fanivehkeistä kun puhutaan niin tarjolla on myös ennakkotilattavaksi esim. Motörheadin pommikonepienoismallia sekä Iron Maidenin Eddien päätä (ei alkuperäinen)! Heippa tältä erää!