Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Millainen kutale pöllii äxäläisen jäljiltä rasvaisen läppärin? Ota samalla selvää päivän kuumimmista levykäisuutuuksista ja muista tärkeistä asioista

UUTUUSKAVALKAADI!

Swallow The Sun, Evergrey, Särkyneet, Sabbathian, Kingston Wallin vinyyliuusinnat, Joose Keskitalon uusi vinyyli... Siinäpä kiveksenkovaa uutuuslevykäistä laajalta skaalalta tälle perjantaille tammikuun 25. päivänä! Näillä eväksillä pärjäät jo varmasti pitkälle, mutta jos tuntuu että "mikään ei riitä" niin käyhän pöyhimässä Tanjan (jolla on koira) laatima laajempi uutuuslista tämän perjantain julkaisuista! Lisää ihmeteltävää löytyy uusimmista ns. naamalistoistamme, joissa erilaisia TOP20-suosituksia esittelevät tällä viikolla Masi, Lauri sekä Ari. Kaikki viimeisimmät äxäläisten tärppilistaukset löydät nykyään etusivumme ylävalikosta, näin se kehitys kehittyy huh huh! Jos metalli on se musasta kovinta sinulle, tarkastahan myös juuri Mynniltä valmistuneet tammikuun metallisuositukset.

KIRJALLISUUTTA!

Uutuuslevykäisten hehkuttelun jälkeen halutaan muistuttaa teitä rakkaat ihmispökäleet, että meiltähän saa myös musa-aiheista yms. kirjallisuutta. Tälläkin hetkellä voipi ennakkotilaukseen läiskiä esimerkiksi historiikit suomiräpistä ja Stupido Recordsista sekä legendaarisen Mauri Kunnaksen Nyrok City -sarjakuvaan perustuva musavisailukirja. Huhtikuussa julkaistaan myös todennäköisesti monet hiljaiseksi vetävä Astrid Swanin "Viimeinen kirjani".

TULEVAT LEVYT!

Tulevia levykäisikään emme ole unohtanut, ja niitähän ollaan taas paukuteltu ennakkotilattavaksi mielettömät määrät. Tässä pikakatsaus tulevaan:

UUTUUKSIA

UUSINTAJULKAISUJA

PÄÄTTYVÄT KAMPPIKSET!

Jos halajat edukkaita levykäisiä, tahdomme kertoa, että kuun loppuun mennessä päättyvät nämä tarjouskampanjat, joista irtoaa laatukiekkoa vielä toistaiseksi naurettavaan hintaan: U2, Metallica, Genesis, Queen sekä nippu vinyylibokseja.

Yle Live ja Areena esittävät viikonloppuna: Scandinavian Music Groupin keikka viime kesän Ruisrockista (25.1. alkaen) sekä Nick Cave -dokumentti One More Time With Feeling (26.1. alkaen).

LOPUSSA KIITOS EI SEISO!

Männä viikolla koimme hetkellistä hyvän olon tunnetta kun kerroimme teille "kotiin palanneista porsaista" eli levykäisistä jotka olivat varastettu Fredan myymälästämme. Levyt palautuivat muutaman kuukauden harharetkien jälkeen hallintaamme ja ilohan oli tämän myötä ylimmillään.
Ilomme oli kuitenkin ennenaikainen sillä kohtalo puuttui peliin. Samaan aikaan juhlia viettäessämme, 385 kilometriä pohjoisemmassa, Kuopiossa, jotkut hiipparit tunkeutuivat luvatta varastotiloihimme ja veivät mennessään yhden työläppärimme. Koneella itsessään ei ole mieletöntä arvoa, mutta vituttaahan se (yli kaiken) että ylimääräisiä tyyppejä hiippailee tiloissamme ja vie luvatta omaisuuttamme.
Koneella ei liiemmin ollut merkittäviä liikesalaisuuksia, mutta suurta huolta aiheuttaa kuitenkin se että Äxäläisten yhteiskäytössä olleen työkoneen selaushistoria on nyt myös joittenkin ulkopuolisten läpikäytävissä. Lähtökohtasesti epäilemme että isohkot ns munat, tisulit ja paljaat kannikat näyttelevät merkittävää roolia jos koneen selaushistoriaan käy ns "käsiksi".
Tämän myötä olisikin mahtavaa jos tämä vehje palautuisi meille, anastettu kone on kuvan mukainen Lenovo E31-80 (I5-6200U/13.3HD/8GB/256SSD/W). Yhtenä tuntomerkkinä voitaisiin vielä sanoa että koneeseen oli tulostettu tarra jossa luki capslokeilla "IMASEPPA KEIHÄSTÄ TIMPPA, KUULITKO!!!"
Todennäköistä on että kyseinen tarra on poistettu ja tarina ei myöskään kerro tekikö Timppa työtä käskettyä. Siitä kerromme lisää ensi kerralla. Heippa.

Ilkeän vihulaisen nyysimä läppäri näyttää tältä