Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Häkkisen Cisseä, Eppujen kirjaa, Gettomasan uusintapainos, Svartin tulikuumat uusintavinyylit... Lue täältä lisää mitä kaikkea vielä!

Ettei ihan suorilta jouduta ns. pöksypyykille, aloitellaan kevyesti perjantain 11.10. uunituoreilla julkaisuilla, joita ovat mm. nämä ihanaiset tuotteet:

Sitten mennäänkin mieliä ja kehoja kiihottaviin sekä erilaisten ruumiinnesteiden tulvimiseen kirvoittaviin uutisiin:

Saatiin nimittäin tälle viikolle myös useampi kiveksenkova tuleva levy ennakkomyyntiin ja eritoten Svartin pojat on kunnostautunueet uudelleenjulkaisujen saralla - hyvä Svartin lihaksikkaat sekä niin helposti himoittavat uroot!

Ensinnäin part 1: Alotettiin just tällä sekunnilla Nightwishin tulevan livelevyn ennakkomyynnit. Decades: Live in Buenos Aires saapuu joulukuun alussa ja siitä on saatavilla muutama erilainen versio: tuplacd, tuplacd+blu-ray, blu-ray+dvd sekä triplavinyyli.

Ensinnäin part 2: Tuomari Nurmion & Alamaailman Vasaroitten huikea levy Kinaporin Kalifaatti näkee ensi kertaa päivänvalon vinyylinä ja siitä tärähtää tulla myös Äxclusiivinen 200 kpl:n värimällipainos. Ja samaan hengenvetoon todetaan että 50th anniversary edition tulee Suomen Talvisota Undeground Rock -levykäisestä ja myös tästä revitellään 200 kpl:n äxclu-värivinyyliä. Näitä jos halajat, toimi heti!

Uutta eloa näkevät myös mm. Children Of Bodomin kaksi ekaa eli Something Wild (jotakin villiä, aah...) ja Hatebreeder (elikkäs ns. "kiukkusiementäjä") molemmat vielä tuplavinyyleitä eli jotain bonusta on löydetty kylkeen arkistojen kätköistä. Ja värivaihtoehtojakin löytyypi!

Tasavallan Presidentti viettää tänä vuonna 50-vuotisjuhliaan ja sen myötä tulevi uudet painokset (sekä cd:nä että vinyylinä) ekasta samannimisestä sekä Lambertland -levyistä. Eikä siinä suinkaan kaikki - lisäki julkaistaan Live In Lambertland -niminen tuplalive 70-luvun huuruisista sessioista ou jeah!
Näitten lisäksi saatettiin vielä nämä levyt ennakkomyyntiin:

Todetaanpa vielä tulevista uudelleenjulkasuista että Cisse Häkkisen Teendreams tulee ensi kertaa uutena vinyylinä saatavaksi sitten 80-luvun ja käsinnumeroitu 300 kipaleen painos on tämä!

Ja juuri alkoi myös Saimaan livetaltiointi "Loputon sutkautus" tuplavinyylin ennakkomyynti (mukana myös cd "niistä" pitäville), tästä saatavilla myös pakettia missä Vilungin suunnittelema juliste mukana.

Kotimaisen räpin saralla ihmeteltiin äskettäin kun Gettomasan Diplomaatti-vinyylijulkaisun eka painos vietiin käsistä muutamassa päivässä ja monet jäivät ns. nuolemaan näppejään. Nyt saadaan kaivattua helpotusta tähän tuskaan, kun levystä julkaistaan vielä 250 kipaleen painokset kullan- sekä hopeanvärisillä vinyyleillä. Nämä vain Äxästä oujes!

Hei ja myös pari erityisen kovaa kirjaa on tulossa lähiaikoina ja molemmat vehkeet on nyt ennakkotilattavissa, Elton Johnia ja Princeä tästä pöytää silvuplee!

Elton Johnin elämänkerta "Minä Elton John"

Tässä siis ensimmäinen ja ainoa elämänkerta, jossa Elton John paljastaa miten kaikki kävikään. Hän kertoo suorasukaisesti niin Los Angelesin puolivillaisesta hukuttautumisyrityksestä, discotanssista kuningattaren kanssa, Elton John AIDS Foundationin perustamisesta kuin ystävyydestä John Lennonin, Freddie Mercuryn ja George Michaelin kanssa.Elton John kirjoittaa myös vuosikymmenen kestäneestä huumeriippuvuudestaan ja siitä irrottautumisesta ja viimein rakkauden löytämisestä kumppaninsa David Furnishin kanssa sekä isäksi tulemisen tunteista. Sir Elton Johnin levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 300 miljoonaa kappaletta joka on vähintäänkin ihan ookoo suoritus. Kerrotaanko kirjassa myös Eltonin mielettömästä vinyylikokoelmasta josta hän luopui taannoin, sitä emme tiedä.

Prince - The Beautiful Ones

Prince kertoo omin sanoin miten hommat menikään ja siihen asti, kun hän sen ehti kirjoittaa. Prince aloitti muistelmiensa laatimisen ennen kuolemaansa vuonna 2016. Toimittaja Dan Piepenbringin kehystämästä tarinasta muodostuu Princen käsin kirjoittamien muistiinpanojen, lukuisten ennennäkemättömien kuvien, tekstiluonnosten ja sanoitusten kautta kokonaistaideteos. Ehdoton must have kaikille Princen diggailijoille.

Jos kilpailut ja arvonnat on se juttu, joka aiheuttaa eniten tykytystä nivusalueellasi tahi muualla kehossasi, katsohan mitä uusia skaboja ollaan viime aikoina laiteltu Äxän Viralliselle Kilpailusivustolle. Päällimmäisenä ns. kovuusasteikolla paukuttavat ruotsalaiset Amon Amarth ja Amaranthe elikkäs raskaampaa mätöstä rakastaville onpi herkkupaloja tarjolla ilmaislippujen muodossa!

Todetaanpa vielä se että jos et meinaa keksiä tarpeeksi ostamista kerralla niin tässäpä sinulle tietoon tämän hetken kovimmat kamppikset joita ovat mm. Tusina Nick Cavea tarjouksessa, laatuvinyyliä tarjouksessa, vinyylien ja boksien poistotarjous - tuotteita erittäin rajoitetusti, Third Man Recordsin seiskoja ja kokopitkiä tarjouksessa sekä ECM-jazz tarjous.

Third Man Records tarjoaa mielettömän mällykän seiskatuumaisia ja muita vinyylejä nauruhintaan hahahahahahha!