Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Ota Stam1nan ennakkotilaukset hanskaan! Ja samaan hanskaan tuoreet julkaisut kuten Arctic Monkeys, Popeda ja Peitsamo!

Stam1na-bundlen ennakkotilaus haltuun nyt ja saat bundlevehkeen jouluksi!

Ennakkotilaa Stam1nan Novus Ordo Mundi ja saat bundlevehkeen jouluksi jos olet nopea!

Alkuviikosta alkoi Stam1nan tulevan levyn ennakkomyyntien myllytys ja se mylly onpi jauhanut mieletöntä tahtia tässä viime päivät. Halutaan nyt alleviivata sitä mahtavaa seikkaa, että jos ennakkotilaat (tahi -varaat kaupalta noudettavaksi) sunnuntaihin 6.12. mennessä Novus Ordo Mundiksi nimetyn levykäisen kera jonkin saatavilla olevan bundlepukineen (t-paita, huppari, tunika), saat tämän vehkeen itsellesi jo hyvissä ajoin ennen joulua - ja vieläpä ilman ylimääräisiä postikuluja! Levy toimitetaan sitten perässä helmikuun lopussa kunhan "se" ilmestyy.

Nämä bundlehommat saapi vain ja ainoastaan Äxästä, kuten myös keltaisen värivinyylin ja kasetin - rajoitettuja painoksia kaikki totta kai!

****

Uutuusjulkaisut, aah!

Tiedossa on taasen herkulliset ajat kun mm. näitä tuoreuksia pääset hypistelemään ja "testailemaan" ensimmäistä kertaa maailmanhistoriassa: Arctic Monkeysin live (tuotot hyväntekeväisyyshommiin), Kari Peitsamon Ankkulia vinyyliuusintana, Popedan Just! ekaa kertaa evör vinyyliformaatissa, Sigur Rosin muhkea livejulkaisu, Opium Warlordsin maailmanlopun meininkiä uuden levyllisen verran, uutta Blackfieldiä, Rammsteinin debyytin 25-vuotisjuhlamälli, Altamullan Roadin (Johannat Iivanainen ja Kurkela yhteistyössä) vinyyliversio viimein hallussa, Uniikilta kirjaa sekä Aavikon Multi Muysicin vinyylipainos 20-vuotismerkkipaalun kunniaksi.

 Musamaailmojen eri ääristä vedetään mukaan myös nämä uutuusvehkeet: Jukka Tolonen Plays Coltrane ekaa kertaa vinyylinä, uutta progedödistä Convulsen malliin, ABBA:n uudenvuodensinkku, Ghost Brigadelta koko tuotannon sisältävä mällykkä sekä Spiritual Beggarsin Earth Blues -vinyyliuusinta (Svartilta totta mooses!).

Tolonen! Convulse! ABBA! Ghost Brigade! Spiritual Beggars!

Jouluun voi valmistautua monella tavalla ja meidän ehdottamaan tapaan kuuluu olennaisena osana levykäislahjat, joilla voit ilahduttaa tahi hämmentää läheistäsi monella tavoin. Ollaan taasen kerätty näppärä lista joulun ns. "best-säljareista" elikkäs meidän mielestä tämän joulun hittilevyistä, joita haluamme sinun ostavan ns. riittävät määrätä pukinkonttiinkin. Katso koko lista täältä!

Tästä joka kotiin jotakin, jollekin, joskus.

Jollei näiden levykäisten joukosta löydy sopivaa, eikä koko verkkokaupastamme, suosittelemme tekemään kuten tuhannet ihmiset vuosittain: hanki Äxän lahjakortti, se on vehkeistä kovin ja kulutusta kestävin! Nyt sekä fyysiset että nettilahjikset saat täältä samasta linkistä uumama!

Äxän lahjakortit, nuo vehkeistä parhaat!

Tulevaisuus uusien levyjen ja uusintajulkaisuje suhteen näyttää esim. tältä:

Tampereen Äxä muuttaa!

Tampereen Äxä muuttaa tammikuun alussa uusiin laajennettuihin tiloihin osoitteeseen Aleksanterinkatu 28. Siihen saakka eli koko joulukuun voit ostella levyä niin paljon kuin sielu sietääpi vanhasta kunnon Kyttälänkadun osoitteesta.

Käytetyn vinyylin viimeisimmät kuulumiset:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: Marc Almond, James Brown, Chick Corea, Cure, Dead Boys, Depeche Mode, Bob Dylan, Al Green, Herbie Hancock, J. Karjalainen, Leevi & The Leavings, Elvis, Ramones, Simon & Garfunkel, Bruce Springsteen, Stray Cats ja Kim Wilde sekä Blackeja: Crowes, Oak Arkansas ja Sabbath.

Ollaan lisätty lisäksi paljon sekalaista vinyylilevykäistä näihin genreihin: räppi, funk/soul, heavy, metal ja jazz! Myös soundtrackeja on laiteltu tarjolle mukava mälli. Kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!