Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Vinyyliherkuttelua mm. Topi Sorsakoskella, Mana Manalla, Freemanilla ja Albert Järvisellä! Lisäksi 3 paitaa 50 eurolla!

Kotimaista vinyyliä, sitä olla pitää ja onkin!

Lipposen Levy Ja Kasetti on yhdistetty Levykauppa Äxään monin tavoin, mutta emme nyt tässä vaiheessa ala myöntämään tahi sen puoleen kiistämäänkään mitään. Pääasia ns. lippolevyjen julkaisupolitiikassa onpi saattaa laadukasta kotimaista musiikkia joko ensimmäistä kertaa vinyylille (tahi kassulle!) tai ns. hoidella uusintajulkaisuja loppuunmyydyistä klassikoista. Tällä kertaa on kyse näistä molemmista tapauksista kun ensi kertaa vinyyliformaattiin on saatettu Topi Sorsakosken 90-luvun klassikot Kalliovuorten kuu ja Evergreens - kun taas Mana Manan Totuus palaa löytyy tästedes myös punaisena vinyylinä.

Näiden herkkujen lisäksi esitellään seuraavia tuoreita julkaisuja: kuolometallilaatua Asphyxin tyyliin, skandifolk-fiilistelyä Wardrunalta, metalcore-kunkku Bring Me The Horizonin uutuus, metalliveteraani Therionin uusi kiekko, kotimaisen Suadin eteeristä ilmaisua, Eminemin uusimman levyn deluxe-versio bonaribiiseillä sekä David Bowien 45-vuotisjuhlajulkaisu Station To Station -klassikosta.

Otahan lisäksi hanskaan Dion ja Eyehategodin uusintavinyylit sekä uutukaiset Steve Hacketilta ja Aethyrickiltä!

Lippolevyjen saaga saa jatkoa seuraavaksi kahdella erityyppisellä, mutta yhtä kiveksenkovalla, kotimaisella klassikolla kun ennakkomyyntiin isketään Albert Järvisen eka soolo Ride On sekä Freemanin niinikään ensimmäinen albumi, jolle aikoinaan ei nimeä näköjään saatu keksittyä. Ennakkotilaushuumaan halutaan nostaa kärkikahinoihin myös Litku Klemetin tuleva albumi Kukkia muovipussissa oujeah! Lisäksi kirjaosastolla kuhisee mielettömällä tavalla kun saatiin nippu mielenkiintoisia opuksia ennakkotilattavaksi. Etunenässä kulttibändi Smackin tarinan kertova Kuolemaantuomitun laulu ja heti perässä kpop-ilmiöön pureutuva teos Unelma huomisesta, Heikki Salon laululyriikkaoppaan päivitetty laitos sekä uudet romaanit Pelle Miljoonalta ja Tommi Liimatalta.

Lisää ennakkotilattavia uutuuksia ja uusintajulkaisuja tulee tässä:

Osta kolme paitaa, maksat 50 euroa!

Otsikossa on muuten pieni virhe, sillä oikeasti tulet maksamaan vain 49,98 euroa jos ostat tästä listasta kolme paitulia itsellesi tahi läheisillesi. Näin talvisaikaa kolme t-paitaa päällekkäin ei välttämättä edes ole liioittelua, mutta tilauksen jakaminen esim. puolison kesken voipi myös olla järkevä ratkaisu.

Kolme paitaa viidelläkympillä, morjens!

Käytetyn vinyylin viimeisimmät kuulumiset:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: Motörhead (mieletön mälli!), Beatles, Emmylou Harris, Megadeth, Molly Hatchet, Quiet Riot, Bruce Springsteen, Stone ja Thin Lizzy.

Ollaan lisätty lisäksi paljon sekalaista vinyylilevykäistä näihin genreihin: proge, räppi, funk/soul, heavy, maailmanmusa ja jazz! Myös soundtrackeja on laiteltu tarjolle mukava mälli. Kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!

Käytettyä cd:tä ollaan isketty myös mieletön määrä lisää nettikauppaan, rapit 1200 uunituoretta kipaletta!

****

Ja vielä ehdit hakea Turkuun levykauppiaaksi! Turun Äxästä siis vapautuu levykauppiaan paikka lähiaikoina ja 24.1. saakka voipi vielä lähetellä vapaamuotoisia hakemuksia osoitteeseen [email protected]

Emme vaadi (missään nimessä) että sinulla pitäisi olla kokemusta levykauppiaan hommista mutta levyistä ja musasta sinun pitää tykätä niin että järki kaikkoaa päästä. Myös sosiaalisilla taidoilla on jonniin verran merkitystä sillä jos esim vihaat ihmisiä niin laadukas asiakaspalvelu sekä työkavereitten kanssa työskentely voi olla haastavaa.

Heippa nyt.