Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Tulevan Sonata Arctica -levykäisen ennakkotilailu onpi nyt alkava! Viikon uutuuksissa mm. Sabaton ja Thom Yorke

Sonata Arctica!

Parikymmentä vuotta melodista metallia pumpannut orkesteri valmistautuu uuden levyn julkaisuun ja me Äxän kanssa ollaan "siinä touhussa" tiiviisti mukana. Nimittäin tulevan Talviyö-levykäisen valkoista tuplavinyyliä saapi vain meiltä (rajoitettu 300 kpl:een painos), samoin kuin kaikkien versioiden mukaan ostettavaa bundlea, joka koostuu hienosta t-paitulista sekä isosta valokuvasta, jonka koko bändi on luvannut nimmaroida.

Nykyhetki onpi se kaikista tärkein, oli mikä oli, ja siihen mekin tartutaan just nyt elikkäs tänään perjantaina 19.7. vuonna 2019 löytyvi mm. seuraavia levykäisiä jokaisen Äxän hyllyistä ja tiskeiltä:

SABATON: The Great War - THOM YORKE: Anima - STEPA: Unelmien teatteri - DON HUONOT - Sopeutumattomat 12" - MIKIDI & GAIAF: Uhka naapurissa - LÄHIÖBOTOX - KEKO SALATA: Laulajan näköinen mies

****

Harrastat levykäisten ennakkotilailua tahi et, mutta tässä kuitenkin listaa viime aikoina verkkokauppaamme lisätyistä tulevista uutuuksista sekä uusintajulkaisuista:

****

Meillä on käynyt mieletön kuhina käytetyn cd:n laareissa koko heinäkuun alun ja meno sen kun vaan jatkuu, kun levykäistä lyödään myyntiin joka Äxällä kuin huomista ei olisikaan. Näistä linkeistä pääset aina ja iankaikkisesti selaamaan viimeksi lisätyt perusmällit, spesuherkut ja erikoisvehkeet:

CD-albumit | CD-sinkut | musa-DVD:t ja -blurayt

****

Muistahan kaikki ihanaiset käynnissä olevat tarjouskampanjamme, jotka löydät aina tämän linkin takaa. Nythän onpi vielä heinäkuun loppuun asti levykäisiä edukkaasti mm. näissä kamppiksissa:

UNIVERSALIN VINYYLI-TÄSMÄALENNUS!

KYMMENITTÄIN VINYYLEJÄ POISTOHINTAAN