Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Slipknot-uutuus nyt kaupoissa! Tuleva Tool albumi ja Ellinooran ihanuus ennakkotilattavissa, jes jes!

Heti alkuun tiedotusta tämän viikon kovimmista uutuusjulkaisuista mitkä nyt myynnissä sekä muutama ns kova tuleva julkaisu, minkä ennakkomyynti on aloitettu tällä viikolla.

Viikon kovimmat uutuudet on Slipknot ja Svartilta tulevat uusintajulkaisut Stonen Emotional Playgroundista ja Kingston Wallin I-III vinyyleistä, sekä Disgracen death metal vuodet kasaava julkaisu.

Slipknotista on saatavilla normi cd, tupla-vinyyli (musta) ja punainen värivinyyli, mikä saatavana ainoastaan Äxästä. Svartilta tulevasta Stonesta on myös kaksi versiota vinyylistä, musta ja vain Äxästä saatava kirkas vinyyli. Kingston Wallin I, II ja III levyt ovat Sunset Editionia, kutakin painettu 700kpl painos (Pressed on bicolored vinyl, wrapped in an extra large gatefold jacket). Disgracen Grey Misery - the Complete Death Metal years kokoaa bändin DM-vuodet tupla-cd:lle ja tupla-vinyylille (vinyylin mukana lisäksi seiskatuumainen).

Tällä viikolla saatiin ennakkotilattavaksi muutamat kovat julkaisut: Tool, Ellinoora ja Michael Monroe.

Toolin levy on ERITTÄIN rajoitettu speciaali paketti, tämä cd-versio levystä julkaistaan jo muutaman viikon päästä, eli 30.8.. Julkaisu sisältää cd:n ja mp3-latauskoodin lisäksi kirjan, 4" näytön ja kaiuttimen ja niille latauspiuhan. Voit siis eläytyä täysillä Toolin mielenräjäyttävään musiikkiin visualisen avustimen kera. Tämä tosiaankin on erittäin rajoitettu ja tällä hetkellä eli 8.8. emme ole saaneet levy-yhtiöltä tai tukkureilta minkäänlaista vahvistusta siitä kuinka ison määrän tulemme saamaan tätä kyseistä herkkuboxia. Se on päivänselvää että tulemme tekemään aivan KAIKEN mahdollisen sekä mahdottoman että saamme jokaisen teidän tilaukset toimitettua. Tällä hetkellä varmuutta saamastamme määrästä siis ei ole mutta teemme kokoajan mielilpuolisena myyräntyötä jotta saisimme varmistukset määristä levy-yhtiöltä sekä jakelijalta. Heti kun asia selviää, olemme välittömästi yhteydessä kaikkiin teihin jotka olette levyn jo tilanneet. Ja sanomattakin on selvää (mutta sanomme sen silti) että tilaukset käsitellään saapumisjärjestyksessä eli mitä aikaisemmin teet varauksesi, sen todennäköisemmin myös saat sen itsellesi. Haluamme jo tässä vaiheessa pahoitella mitä suurimmin tätä säätöä tämän Toolin levyn ympärillä, tilannetta ei suinkaan helpota se että kaikkialla Euroopassa on lomakausi kuumimmillaan ja sen myötä merkittävä osa ns pelimiehistä ja naisista on poissa työmaaltaan. Vinyyliversio levystä on myös tulossa, mutta siitä ei ole vielä paljastettu julkaisupäivää eikä ennakkomyynnin aloituspäivää, palaamme siihen(kin) heti kun saamme tarvittavat informaatiot maailmalta.

Ellinooran toinen albumi Vaaleanpunainen vallankumous julkaistaan 30.8. ja sen saat cd:nä tai vinyylinä, kumpi onkaan mieluisampi, tai kovimmat fanit tietysti ostaa molemmat. Vinyyli on tietysti värillinen, läpinäkyvä pinkki kiekko. Lisäksi valittavana on vain Äxästä saatava versio, tai versiot, missä levyn mukaan saat spesiaalin Ellinoora-valokuvan nimmaroituna. Eikä siinä vielä kaikki, sillä kaikki levyn ennakkoon tilanneet ja varanneet osallistuu kilpailuun, missä voi voittaa liput jollekkin neljälle Ellinooran syksyn keikoista. Keikkapaikat ovat 6.9. Helsinki, 7.9. Tampere, 11.10. Turku ja 8.11. Seinäjoki, keikat ovat K-18.

Michael Monroen uusi levy One Man Gang julkaistaan 18.10. Tästäkin levystä voit valita cd:n, vinyylin tai Äxästä ainoastaan saatavan levy+nimmaroitu valokuva -paketin, cd- tai lp-versiona. Lisäksi kaikki ennakkoon tilanneet ja varanneet osallistuu kilpailuun missä voittaa liput itselleen ja kaverilleen tämän uuden levyn levynjulkkarikeikalle Tavastialle 19.10. Tuona päivänä on kaksi keikkaa, klo 15:00 ja klo 21:00, jälkimmäinen on K-18, voittaja saa valita kummalle keikalle haluaa mennä.

Tulevat julkaisut, ne eivät lopu koskaan, siitä aiomme pitää huolen. Tässä esimerkkejä tulevista uutuuksista ja uusintajulkaisuista, joita voit nyt laitella ennakkotilaukseen:

Tsekkaa myös Annen päivittämät laajemmat listat tulevista uutuuksista ja uudelleenjulkaisuista. Kaikki tulevat julkaisut löydät täältä.

Tässä nyt kaikki tältä erää, heippa ja muistakaa olla kiltisti loppukesän festareilla ja muutenkin!