Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Esa Holopaisen Silver Lake saa seurakseen mm. Antti Tuiskun, Remun, Popedan ja Bodomit - tiedossa jälleen mieletöntä herkuttelua!

Silver Lake By Esa Holopainen kaikkine eri versioineen nyt kaikissa Äxissä!

Silver Lake by Esa Holopainen on Amorphis-kitaristin ensimmäinen soololevy ja sillä esiintyvät solistivieraatkin on napsittu Suomen sekä maailman huipulta: löytyy Vesku Loiria, Anneke van Giersbergeniä, Nordmania, Amorphis-toveri Tomi Joutsenta ja useita muita huippuhoilaajia. Levyn kaikki versiot saatavilla nyt jokaisesta Äxästä ja eritoten suositellaan hankkimaan näitä vain meiltä saatavia spesuja: boksimällykkä, sininen vinyyli, valkoinen vinyyli sekä spesiaali nimmarifotobundle. Uunituoreen musavideon Alkusointu-biisistä voit katsastaa tästä saman tien, mukana legendaarinen Loiri:

Silver Laken seuraksi uutuushyllyihin ladotaan tällä viikolla mm. Antti Tuiskun spesua kymppituumaista vinyyliä (vain Äxästä tämä, ja nimmarifotobundlea on vielä hiukan jäljellä), Remua vinyyliuusintana sekä uutukaisia Mobylta, Tuplelta ja Impaled Nazarenelta. Kirjaosastolla nyökätään hyllyyn, jossa löytyy opukset Billie Eilishistä, korea-popista sekä Miljoonasateesta tutun Heikki Salon lyriikkateos. Ja muutama kymmenen Välikausitakin vinyyliäkin jäi vielä uusintapainoksesta jäljelle - vielä ehdit siis saada "sen"!

Herkullisia uusintajulkaisuja onpi tarjolla nyt Satyriconilta (kaksi ekaa levyä, joita ei aikoihin olekaan uutena saanut), Eyehategodilta, Faff-Beyltä, Radiopuhelimilta sekä David Bowielta ja Flaming Sideburnsin tuoreen levyn vinyyliuusintapainoskin saapui parahiksi.

Satyriconin odotetut uusintajulkaisut!
Eyehategod, Bowie, Faff-Bey, Radiopuhelimet ja The Flaming Sideburns - óle!

Bodomia ja muita kovia ennakkotilattavia

Children Of Bodomin uusintajulkaisuvinyylien sarja saa jatkoa kun vuorossa ovat vähemmissä määrin vinyyliformaatissa saatavilla olleet Relentless Reckless Forever, Blooddrunk, Are You Dead Yet? sekä Tokyo Warhearts. Spesiaalit väriversiot näistä saat vain meiltä Äxästä ja ovatten maailmanlaajuisesti rajoitettuja 300 kipaleen painoksia! Mustinakin vinyyleinä näitä saa, jos muut värit eivät syystä tai toisesta miellytä.

300 kipaleen väripainokset vain Äxästä!

Ennakkotilauksia haluamme myös herutella näistä tulevista julkaisuista:

Swallow The Sun: 20 Years of Gloom, Beauty and Despair: Live in Helsinki
* paita/julistebundle vain Äxästä!

Remu & Skuugi Darlings: RocKing All Life Long
* bundleissa nimmarifotoa, julistetta ja kangaskassia, vain Äxästä!

Hooded Menace: The Tritonus Bell
* paita/juliste-bundle vain Äxästä!

Popeda: Voitto LP
* ensi kertaa vinyylinä levyn 10-vuotisjuhlan kunniaksi!

Wigwam plays Wigwam ja Haikara: Geafar
* pian taas saatavilla nämä suomiprogehelmet CD-formaatissa!

Ja vielä tekstimuotoisesti lisää ennakkotilattavia uutuuksia sekä uusintajulkaisuja:

Tarjoushommat, ne joskus kovimmista kovimmat hommat!

Kamppisosastollamme kuohuu monella tavalla ja kaksi niistä halutaan nostaa tällä kertaa esiin:

  1. 5 CD:tä yhteensä 45 euroa ja kaikki sen jälkeenkin ostetut vitosen kipale! Tarjolla Century Median metalleja, progehommia sekä alternatiivista rokkia.
  2. Ruhtinaallinen Queen-tarjous! Viitisenkymmentä timanttista vehjettä ns. sopuhintaan.
Herkkulevyjen herkkutarjous!

Lahjakortit, ne kulutusta ja muuta roplaamista kestävät vehkeet, joilla voipi hankkia mm. levykäisiä!

Halutaan nyt muistutella, että lahjakortti on oiva ratkaisu aina kun et ole varma millaista musiikkia "hän" kuuntelee tai mitä levyjä hänen hyllystään löytyy. Näin koulujen päättymisten aikaan "heitä" löytyy maastamme pilvinpimein, joille levykäislahjakortti on se ykköslahja. Eli otahan neuvosta vaari! Nettilahjakorteistamme löytyy kolmea eri mallia: ihanainen sydän, velmuileva kärmes sekä perusmallinen "lahjäxkortti". Ja kaikkien Äxien tiskeiltähän voit lunastaa pahvista lahjakorttia haluamallasi summalla aamen.

Käytetyn vinyylin uutisia, olkaapa hyvä:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: Bob Dylan, Frank Zappa, Moody Blues, Janis Joplin ja Malmsteenin Ynkkä.

Ollaan lisätty lisäksi paljon sekalaista vinyylilevykäistä erityisesti metallin, räpin ja reggaen laareihin! Ja tosiaan, kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!

"Deja vu -tunnelmat, mikä päivä tai vuosi nyt on? Samanlaisia laatikoita tulee ja menee, sisältö on onneksi tuttua vehjettä eli käytettyä vinyyliä. Kuutiomäärissä laskettuna yhtälö on mahdoton, hukutaan ehkä levyihin ja Vinyylineuvoksen voimme kuvitella uivan käytetyn vinyylin säiliössä kuin Roope Ankka rahasäiliössään. Parhaamme mukaan työntelemme levyjä eteenpäin kaupoille ja nettikauppaan, kuvan linkistä tämän viikon käytetyt vinyylit!"