Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Siekkarit, Blues Sectionit, Gasellit ja muut ihanuudet! Ja Esa Holopaisen soololevy ennakoissa!

Heti alkuun nostetaan esiin tämän hetken kuumin "juttu", nimittäin Amorphis-kitaristi Esa Holopaisen tulevan ekan soololevyn ennakkotilailut iskettiin tulille ja sitä voipi nyt paukutella ostoskoriin useina eri versioina sekä erilaisen bundlevehkeitten kera! Vain Äxästä saat kahta eri värivinyyliä (sininen tahi valkoinen) sekä bundleina t-paitulia sekä nimmarivalokuvaa joko yhdessä tahi erikseen! Levyllä on mukana joukko tunnettuja vierailevia laulajia, mm. Anneke van Giersbergen, Katatonian Jonas Renkse, Amorphis-bändikaveri Tomi Joutsen sekä muuan Vesku Loiri! Katso koko lista laulajista tuotesivultamme samalla kun hoitelet ennakkotilauksen haltuusi. Ja nyt muihin päivänpolttaviin levykäiskysymyksiin:

"Kissa" nostettu pöydälle, tässä tapauksessa Blues Sectionin ja Siekkareiden vinyylien muodossa!

Hyvää uutuuspäivää sinulle sekä "läheisillesi"!

Tilanne on nyt se, että uutuushyllyt huutavat taasen nimeäsi - ja montaa muutakin nimeä - joten suosittelemme vahvasti ajatusten siirtämistä levykäishommiin siitä mitä sitten olitkin tekemässä. Tästä hetkestä alkaen nimittäin löytyy joka Äxästä seuraavia kovia sekä kaikenlaista huhua herättäneitä uutuuksia:

Ns. viiden suora tahi jopa "loppusuora" kun uutuuksien listauksesta puhutaan, näytetää kuvana tuossa alla ja tekstinä tässä seuraavasti: progehommia La Morte Viene Dallo Spazion tyyliin, jokaviikkoinen Neil Young, Lamb Of Godia livenä, doom-klassikkoa á la Penance sekä psykerokkiharvinaisuutta Cuerolta.

Ennakkotilaus on tunnetusti viisaan valinta ja tässä neljä kappaletta vinyylivinkkejä niille, joille näitä valintoja on tapana tehdä, sillä kovaa kotimaista vinyyliuusintajulkaisu onpi tarjolla alkukesästä: Albert Järvisen viimeiseksi jäänyt levy Mirror Tower saa odotetun uusintajulkaisun (punainen LP vain Äxästä!), kuten myös Esko Linnavallin ja Esa Katajavuoren jazz/funk-herkku On The Rocks, mutta ensimmäistä kertaa maailmanhistoriassa vinyyliformaatissa julkaistaan punk-bändien Sensuuri ja Ypö-Viis koko tuotannot kattavat kokoelmat!

Tulevaisuudessa "näitä" levyjä löytyy myös Äxien hyllyistä, olkoon sitten kyseessä ns. uutukaiset tahi uusintajulkaisut:

Naamalistat, ne "vehkeet" joiden kautta äxäläiset pyrkivät kommunikoimaan kanssasi! Uusia tärppi- ja suosittelulistoja on taas tehty eri puolilla maamme Äxiä ja tässä otantaa viimeisimmistä:

****

Käytettyä vinyyliä, "sitäkin" halutaan sinun hankkivan kaikilla rahoillasi:

Tämän viikon käytetyn vinyylin kolme kovaa ovat Kiss, Queen ja Eloy, joiden levykäistä löytyy nyt "ihan kivat" määrä valikoimastamma. Ollaan lisätty lisäksi paljon sekalaista vinyylilevykäistä erityisesti räpin, bluesin, hevin ja progen laareihin! Ja tosiaan, kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!

"Kaikkea on vedetty, myös pulkkaa - Vinyylineuvos suihkii ympäri kotomaata haalien laatikkoja täynnä käytettyä vinyyliä (tästä lisää ensi viikolla) ja erään reissun jälkeen tällainen kuljetusväline oli ilmiintynyt liikkeen eteen. Ketä/mitä tällä on kuljetettu jää mysteeriksi, yksityiskohdista vaietaan mutta kuulemamme mukaan kyseessä ei ole sama pulkka jolla Vinyylineuvos parisenkymmentä vuotta taaksepäin kuskaili levypaketteja talvipakkasilla postiin ja kaupalle sekä toisinpäin. Ajat ovat erit, mutta pelin henki on sama: kuvan linkistä löytyy kaupoille liikahtaneet ja nettikauppaan nakutellut viikon 12 käytetyt vinyylit!"