Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

RSD:n kakkoskierros, Svartin tarjousmälli, Ismoa tiskiin joka suunnalta ja Deftoneskin rohmuaa osansa huomiosta!

Kun Record Store Day kohtaa Svart Recordsin, tuloksena on mieletön mälli keskireikuleilla varustettuja herkkuja!

Record Store Dayn tämän vuoden ns. kakkoskierros pyörähtää käyntiin myös joka Äxällä ensi lauantaina 26.9. ja tarjolla on jälleen ihana mälli spesujulkaisuja, lähinnä vinyyliformaatissa. Kunkin kaupan tarjonnan näet heti kun ovet avataan ja levykäisiä on siis tarjolla eri määrät ja valikoimat eri "paikoissa". Kaikki tuona päivänä myymättä jääneet vehkeet vapautetaan verkkokauppaamme n. klo 18 aikaan lauantaina, joten jollet pääse paikan päälle haistelemaan tuoreita levykäistuulia, otahan nettitilaukset haltuun mestarin lailla kun "sen" aika koittaa!

Ja hei, Äxät on lauantaina tavalliseen tapaan auki, paitsi että Tampereella, Fredalla ja Hakaniemessä ukset avataan hiukan normaalia aiemmin elikkäs jo klo 10 pääset näihin kauppoihimme "pöyhimään"!

Ihanista mälleistä puhuttaessa halutaan myös nostaa esille yhtä ihanainen Svart Records, jonka julkaisuista yli 200 kipaletta laiteltiin nyt mielettömin tarjoushinnoin tarjoille ja tätä herkuttelua riittää vain viikon ajan eli 30.9. iltaan saakka! Koko listan tarjoustuotteista näet tästä!

Tuossa yllä vielä pari tärppiä vehkeistä, joita löydät joko RSD- tahi Svart-listasta.

****

Uutuudet, ne kehityksen ja eteenpäin menemisen välineet tahi ihan pelkkää kutkuttelua oikeissa sopukoissa aiheuttavat "vehjekset"!

Aloitetaanpa siitä, että ensinnäkin Deftonesin uusi Ohms-levykäinen on joka Äx-putkassa sekä cd:nä että vinyylinä perjantaista 25.9. alkaen. Toiseksi, Kauko Röyhkän ja S.A. Hynnisen (mm. Reverend Bizarre, Opium Warlords, Tähtiportti) yhteislevy Dekadenssi on laskeutunut keskuuteemme. Kolmantena kovuutena hehkutetaan sitä, että Siekkarien klassikkokokoelma Aina nälkä on viimein saanut julkaisun vinyyliformaatissa, nämä tuplavinyylit saat vain ja ainoastaan Äxästä! Uniklubin uusi tuleminen on myös tosiasia ja tuore levy nyt hyllyissä. Uutta materiaalia saadaan myös megalomaanisen hevin mestarilta Ayreonilta, Kanadan kuolopartio Kataklysmiltä, kotimaisen jazzin tulokkaalta nimeltä Ainon, legendaariselta Pretty Thingsiltä sekä kpop-sensaatio SuperM:ltä. Myös Bat For Lashes -jäsen Natasha Khanin Requiem-soundtrack on "sitä" mihin halutaan sinun rahulisi tuhlaavan.

Tässä vielä Kataklysmin Maurizion terveiset suomalaisille faneille:

Tuoreita uutuusjulkaisuja paukutellaan tiskiin tälläkin viikolla ja eritoten kolme oman genrensä kulmakiveä nostetaan nyt tässä blogissamme esiin: Princen Sign o the Times- ja Rolling Stonesin Steel Wheels Live -järkäleet moninaisine eri versioineen sekä Guns N' Rosesin Greatest hits hienona tuplavinyylinä.

Ismoa tuplasti tuplavinyylillä sekä kirjana!

Ns. Lippo-levyjen sarjaa jatkavat Ismo Alangon vuosituhannen vaihteessa julkaistut suomirock-klassikot Pulu ja Hallanvaara, joista tulee ns. definitiiviset tuplavinyyliversiot bonusbiisein ym. herkuin varustettuna! Pulun mukaan tulee myös komea Ismo-juliste! Ja jotta Ismo-herkuttelu täydentyisi entisestään, laiteltiin juuri ennakkotilattavaksi myös miehen Sanat-kirjan juhlapainos ai että!

Muitakin vastikään lisättyjä tulevia uusia ja uusintajulkaisuja löytyy taas ns. pilvin pimein verkkokaupastamme, tässä niistä vain murto-osa:

Käytetyn vinyylin viimeisimmät kuulumiset:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: Eppu Normaali, Hanoi Rocks, Sielun Veljet, Alice Cooper, Uriah Heep, Black Sabbath, Rainbow, Stevie Wonder, Bob Marley, Pink Floyd, Rush, Dire Straits ja Neil Young.

Erityisen paljon on lisätty sekalaista vinyylilevykäistä näihin genreihin: heavy, räppi ja kotimainen musa.

Kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!

****

Muista myös, että lähes päivittäin muuttuva käytettyjen cd:itten valikoimamme tuoreimmat herkut löytyvi näiden linkkien takaa aina ja iankaikkisesti: CD:t / CD-sinkut / DVD/bluray

****

Loppukaneettina mainittakoon, että ennakkotilaamalla ensi viikolla ilmestyvän uuden Amaranthe-albumin Manifest, osallistut arvontaan, jossa on palkintona spesiaali t-paituli ko. levyn kuvituksella. Arvomme yhteensä neljä paitaa (koot S-XL). Heippa nyt!