Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

RECORD STORE DAY, "se" on lauantaina 13.4.! Käytetyt cd:t -20% koko viikonlopun!

RECORD STORE DAY - vinyylinrakastajalle tuo päivistä kiveksenkovin!

Kuumottaako ajatus vinyyliherkuista sisintäsi? Tunnetko Record Store Day -kiiman sykkivän otsasuonissa, nivusissa ja muissa kehosi sopukoissa? Ei hätää, saat paineesi purettua nyt kun lauantaina 13.4. iskemme kaikki saapuneet RSD-erikoisjulkaisut hyllyyn ja pääset roplaamaan "niitä" kuin huomista ei olisikaan. Täältä listasta näet levykäisiä, joita suurinta osaa ollaan tilailtu kaupoillemme, mutta joka Äxällähän valikoima on toki erilainen eli lopullisen tilanteen näet vain saapumalla lähi-Äxääsi lauantaina seuraavien aukioloaikojen puitteissa:

  • Helsinki: Freda & Hakaniemi 8-17
  • Tampere & Turku 8-16
  • Jyväskylä & Oulu 11-16
  • Kuopio 10-15
  • Lahti 11-15

Täältä näet vielä tarkemmat toimintaohjeet RSD:n varalle ja voit osallistua 50 euron lahjakortin arvontaan!

Vinyylien lempijänä ylivoimaiseksi todettu Raine laati lisäksi ns. tärppilistan mitkä RSD-julkaisut olisi syytä noteerata tavalla tahi toisella. Tietojemme mukaan Raine ei ole koskaan ollut väärässä vinyylijulkaisuja suositellessaan.

Kovia juttuja tänä vuonna ovat nämä neljä Äxän omaa erikoisjulkaisua elikkäs värivinyylit Juha Tapion ja Samuli Putron uusimmista levykäisistä, Lordin The Arockalypse -värivinyyli sekä Stam1nan ihka ensimmäinen seiskatuumainen vinyyli (ekan sinkun uusintajulkaisu). Näitä löytyy joka Äxältä ns. reilut satsit kaikille halukkaille!

Kauppojen sulkeuduttua lauantaina laitamme kaikki jäljelle jääneet RSD-herkut myyntiin nettikauppaan ja silloin löydät ne tämän linkin takaa.

Jos olet turkulainen tahi ns. "turunmielinen" niin kannattaa käydä vilkaisemassa ko. kaupan ylläpitämää Facebook-eventtiä, jonne on jo listattu pitkä liuta kaupalle saapuneita RSD-julkaisuja.

Viikonloppuna kaikki käytetyt cd:t, cd-singlet, musa-dvdt ja -blurayt -20%!

Vaikka erilaiset RSD-erikoisjulkaisut ovat ns. "kaikkien huulilla", haluamme tuoda ilosanoman myös cd-formaatin ystäville: tästä hetkestä alkaen 14.4. sunnuntai-iltaan asti onpi kaikki käytetyt cd:t, cd-sinkut ja musa-dvd:t & -blurayt -20%:n alennuksessa! Tässäpä linkit näihin tuhansien levyjen aarreaittoihin:

Käytetyt CD:t | CD-sinkut | musa-DVD:t ja -blurayt

Tarjouskampanja voimassa 14.4. su-iltaan asti!

Käytetyissä vinyyleissä paljon metallista mahtavuutta!

Tämän viikon "LPK"-koodilla kulkevat vinyylit elikkäs käytetyt sellaiset kertovat komeaa tarinaa metallimusiikin ikiaikaisesta voimasta. Tästä linkistä kun naksit viimeksi lisättyihin käytettyihin vinyyleihin, voit todeta metallin ja heavyn olevan edelleen voimissaan.

Perjantain uutuusboogie!

RSD-viikonlopun aloitteneen perjantain uutuuslevykäisten TOP7 näyttää tältä:

Nämä kaikki ja paljon muuta (lue Thomaksen tärppilistasta mitä) uutta ja ihanaa Äxien hyllyissä tällä hetkellä!

Vinyylinhellimiset jatkuvat RSD:n puristuksessakin!

Vaikka tänä viikonloppuna pääosin keskitymmekin Record Store Day -hulluuteen, ei sovi unohtaa Levykauppa Äxän Virallisten Vinyylinhellimisviikkojen kehittymistä ns. uusille kierroksille. Uudet tykittelyt tulevat tässä:

Kotimaisia ja vähän muitakin vinyylejä nauruhintaan! Svartin herkkuja emähalvalla!

Myös nämä kamppikset jatkuvat vielä ensi viikon torstaihin asti:

Vinyyliä siis hellitään vaikka mikä olisi!

****

Ja jollei nykyhetki riitä, vaan haluat katsoa jo tulevaisuuteen, niin tässäpä tärppejä tulevista uutuuksista, joita ollaan viime aikoina laiteltu ennakkotilattavaksi:

Ja tässä puolestaan vastaavia mutta uusintajulkaisujen saralta:

Päätämme "lähetyksen" täältä tähän, muistakaa rynniä lähimpään Levykauppa Äxään RSD-herkkulaareille sekä uppoutua käytettyjen cd:itten alennushulluuteen!