Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Vinyyliä, sitä olla pitää: Dylan, Rattus, Belaboris ja Ville Leinonen kertovat miksi! Uutta Finntrollia, Metallican S&M2 ja Noidan käsikirjan salattu jatko-osa tulossa, huh huh! Record Store Daytakin herutellaan...

Dylan, Purple, Aleah, Kansas ja muut kovuudet!

Lopetahan itsesi tahi läheisesi räplääminen hetkeksi ja suuntaa katseesi kohti tätä uusinta blogiamme, jonka houreisiin pyrimme taas kätkemään salakavalia kaupallisia viestejä, jotka saavat sinut taasen raottamaan lompuukiasi verkko- tahi kivijalkakaupassamme. Levykäisten uutuusrintamalla nimittäin esiin marssivat tällä viikolla Dylanin Bobin uutukaisen hienot vinyyliversiot (3kpl), UDO:n uutuus (keltainen tuplavinyyli vain Äxästä!), Deep Purplen kymppituuma, Kansasin uutukainen sekä Aleahin postuumisti julkaistu kaunis albumi (perus cd-versio nyt, muut versiot hieman myöhemmin). Huomiotta ei kannata jättää myöskään uutta Bushia ja Pretendersiä eikä Koma Saxon rajoitetun painoksen seiskatuumaista! Näitä kaikkia ja satoja muita tuoreita levykäisiä löydät joka Äxän hyllystä perjantaista 15.7. eteenpäin ja jollet löydä, kysäise myyjiltämme ja he auttavat sinua parhaan kykynsä mukaan. Se ei ole välttämättä paljon mutta useimmiten riittävästi.

Ennakkotilattavia herkkuvinyylejä, kirjoja, Metallican S&M2 ja uutta Finntrollia!

Metallican jatko-osa parikymmentä vuotta sitten julkaistulle S&M-spektaakkelille tuli vastikään ennakkotilattavaksi ja sitä saapi kahdeksana eri versiona: perus 2CD, DVD, BLU-RAY, DVD+CD, BLU-RAY+CD, musta 4LP, värillinen 4LP sekä kaikenkattava mieletön boksimällykkä! Ennakkotilaa kaikki ja tunne miten ystäviesi kateelliset katseet porautuvat selkääsi.

Finntroll hyökkää vuosien hiljaiselon jälkeen levytysrintamalle kunnon rytinällä ja Vredesvävd-levyn ennakkotilaukset voipi hoidella hansikkaaseen tästä hetkestä alkaen! Varaudu suht isolla "lapasella" jos mielit levyn erikoisvehkeitä sillä niitä riittää parinkymmenen eri bundlen, spesuvärivinyylin sekä kasetin muodossa!

Lipposen Levy Ja Kasetti on taasen saanut päähänsä, että seuraavat kotimaiset julkaisut tarvitsevat myös vinyyliversion, koska sellaista ei ole koskaan aiemmin ollut saatavilla:

Nämä kaikki kolme julkaistaan syyskuun 25. päivä jos luoja niin suo. Lisäksi saatiin muutamat herkulliset kirjajulkaisut ennakkotilattavaksi, otahan haltuun tästä nyt kun voit:

Lukeminen kannattaa aina, varsinkin tekstin lukeminen!

Record Store Day, sekin tulee vaikkei kaikkein perinteisemmällä tavalla!

RSD-humua vietetään tänä vuonna erikoisjärjestelyin eli tämä erityisesti vinyylinpöyhijöiden herkkujuhla on jaettu kolmelle eri viikonlopulle elo-, syys- ja lokakuulle. Päivämäärät näet tuosta ao. bannerista ja reilu parinsadan julkaisun tärppilista elokuun RSD-lauantaille onpi nyt julkaistu meidän sivuilla, käyhän tarkistamassa mitä herkkuja mahdollisesti on tarjolla!

Tulevaisuudessa saamme nauttia mm. näistä uutuuksista sekä uusintajulkaisuista:

****

Käytetyn vinyylin viimeisimmät kuulumiset:

Näitä artisteja ja genrejä on viime aikoina paukuteltu merkittävät määrät verkkokauppaamme ns. saannilleen: Grateful Dead, Genesis, Free, Molly Hatchet, Grand Funk Railroad, Focus, MC5, Nits, Quicksilver Messenger Service, REM ja ZZ Top.

Kaikki viimeksi lisätyt käytetyt vinyylit näet tästä linkistä aamen!

*****

Fredan Antin komeat viikset ja kesäkasettihuuma!

Valtakunnallistakin huomiota ja kohua herättäneet Äxän kesäkasetit hupenee kiivasta tahtia, ja täältä näet mitä kaikkea onkaan tarjolla kotimaisen musiikin saralla. 34 kasettijulkaisua Laila Kinnusesta Turmion Kätilöihin ja J. Karjalaisesta Ultra Brahan oujes! Näihin ihanankarvaisiin kuviin ja tunnelmiin ja seuraavaan kertaan, heippa!