Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Record Store Day - "se" tulee taas ja siitä on kyse tässä blogissa

Our RSD products will be available at the webstore on Saturday June 12th at 20:00 Finnish time (UTC +2) / London 6pm / New York 1pm / Tokyo 2am (June 13th). See the list HERE.

RSD!

Record Store Day -hulinat vuonna 2021 jakautuvat kahteen eri settiin elikkäs ns. droppiin kuten englanniksi sanotaan. Ensimmäinen mälli RSD-erikoisjulkaisuja tykitellään kaikilla Äxillä lauantaina 12.6. jolloin kannattaa tulla penkomaan valikoimaa, josta saat vinkkejä tätä listaa selaamalla.

Äxät onpi kyseisenä juhlapäivänä auki seuraavasti:

Perinteisesti kaikilla Äxillä on ollut myös kauppakohtaisia tarjouksia RSD-päivälle, ja niistä putiikkimme tiedottelevat sitten pitkin tätä viikkoa sosiaalisen median ihmeellisessä maailmassa kunhan auringonotolta ja palanpainikkeiden särpimiseltään ehtivät.

Ja tämänvuotisen RSD-päivien tarjonnan näet tosiaan näistä listoista suoraan:

  1. Kesäkuun 12. aka "part 1"
  2. Heinäkuun 17. elikkäs "kakkosmälli"

Varauksethan näistä RSD-julkaisuista ei ole mahdollisia, joten jollet pääse mihinkään Äxään paikan päälle, kannattaa olla valmiina lauantaina 12.6. klo 20 kun myymättä jääneet RSD-herkut vapautuvat nettikauppaamme myyntiin tässä osoitteessa.