Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Record Store Day part II 2021 - kuule vinyylin kutsu!

Our RSD products will be available at the webstore on Saturday July 17th at 17:00 Finnish time (UTC +2) / London 3pm / New York 10am / Tokyo 11pm. See the list HERE.

RSD!

Record Store Day -hulinat vuonna 2021 jakautuvat kahteen eri settiin elikkäs ns. droppiin kuten englanniksi sanotaan. Toinen mälli RSD-erikoisjulkaisuja tykitellään kaikilla Äxillä lauantaina 17.7. jolloin kannattaa tulla penkomaan valikoimaa, josta saat vinkkejä tätä listaa selaamalla.

Äxät onpi kyseisenä juhlapäivänä auki seuraavasti:

Perinteisesti kaikilla Äxillä on ollut myös kauppakohtaisia tarjouksia RSD-päivälle, ja niistä putiikkimme tiedottelevat sitten pitkin tätä viikkoa sosiaalisen median ihmeellisessä maailmassa kunhan auringonotolta ja palanpainikkeiden särpimiseltään ehtivät.

Tämän vuoden RSD-ykkösen jäljelle jääneet levyt löydät tästä linkistä.

Varauksethan näistä RSD-julkaisuista ei ole mahdollisia, joten jollet pääse mihinkään Äxään paikan päälle, kannattaa olla valmiina lauantaina 17.7. klo 17 kun myymättä jääneet RSD-herkut vapautuvat nettikauppaamme myyntiin tässä osoitteessa.