Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Record Store Dayn selviytymisohjeet vuodelle 2019!

Tämänvuotinen levykauppapäivä elikkäs Record Store Day ryskytellään menemään lauantaina 13 huhtikuuta, varsinkin vinyylinkeräilijöiden ilo on silloin ylimmillään ja kaikkien maailman Äxien hyllyistä löydät silloin vaihtelevia määriä ihania vinyylijulkaisuja! Kovimpina "juttuina" tänä vuonna ovat nämä neljä Äxän omaa erikoisjulkaisut elikkäs värivinyylit Juha Tapion ja Samuli Putron uusimmista levykäisistä, Lordin The Arockalypse -värivinyyli sekä Stam1nan ihka ensimmäinen seiskatuumainen vinyyli (ekan sinkun uusintajulkaisu). Näitä löytyy joka Äxältä ns. reilut satsit kaikille halukkaille!

Sivuillamme on listattuna tämän vuoden Record Store Dayn erikoisjulkaisut, mutta kuten tapana on ollut, lopulliset kaupoille saapuvat nimikkeet ja määrät selviävät vasta RSD-lauantaina.
Ennakkovarauksiahan ei näistä tuotteista ole mahdollista tehdä ja valikoima vaihtelee kauppakohtaisesti. RSD-julkaisut vapautuvat myyntiin 13.4. lauantaina alkuillasta Äxien suljettua ovensa, joten silloin kannattaa olla kärppänä RSD-sivuamme naksimassa. Lauantaina voit kaupoillamme myös varata muissa Äxissä olevia RSD-tuotteita ja jos niitä on jäljellä päivän jälkeen, hoidamme levykäisen sisäisen logistiikkamme avituksella haltuusi seuraavalla viikolla.

Record Store Dayna Äxät ovat auki seuraavasti:

  • Helsinki: Freda & Hakaniemi 8-17
  • Tampere & Turku 8-16
  • Jyväskylä & Oulu 11-16
  • Kuopio 10-15
  • Lahti 11-15