Levykauppa Äx - Ihminen on muutakin kuin pökäleautomaatti

Loiri-kirja ennakkotilattavissa ja nimmarivalokuva vain Äxästä!

Voihan Loiri!

Ennen kuin paneudutaan tämän viikon kuumiin uutuuksiin, nostettakoon esille tällainen hieno juttu: kaikki Äxästä ennakkoon Vesa-Matti Loirin elämänkerran tilaavat saavat mukaan myös spesiaalin ison valokuvan, jonka itse maestro Loiri on luvannut omakätisesti signeerata! Tämän Jari Tervon kirjoittaman kirjan ennakkotilaukset onpi nyt ns. tulilla elikkäs hoitelehan "se" pois päiväjärjestyksestä niin voit jäädä levollisin mielin odottamaan kirjan syyskuista julkaisua.

Ja ne uutuudet, kovia nekin totta kai! Perjantaina 10.5. alkaen Äxien hyllyistä löytyy mm. uutuudet Tähtiportilta ja Whitesnakelta, Tuomari Nurmion 1999 ekaa kertaa vinyylinä sekä kotimaisen new waven alkuhämäriä valottava Pölyä-kokoelma.

Olavi Uusivirta, tuo hieno artisti lupasi meille äskettäin että saadaan järkättyä tulevan Skorpioni-levykäisensä myötä spesu arvonta. Tämä arvonta pitääpi sisällään palkinnon yhdelle ja se on Olavin yksityinen "picnic-keikka" voittajan valitsemassa puistossa tahi muussa vastaavassa ympäristössä. Mukaan voipi ottaa nipun kavereitakin. Arvonnassa ovat mukana kaikki, jotka ennakkotilaavat Olavin uuden levykäisen Äxästä torstaihin 30.5. mennessä! Muista, että vain Äxästä saat osteltua levyn kylkeen spesiaalin hienon nimmaroidun valokuvan ja vain Äxästä saapi myös värivinyyliä sekä kasettia. Näitä ei siis muualta kannata kalastella.

Olavi Uusivirran tuleva levykäinen nimmaroidulla valokuvalla varustettuna - vain Äxästä!

Lisäksi paiskottiin päälle tällainen ihana/mahtava Metallica-tarjous, joten voit hankkia puuttuvat kulmakivet bändin tuotannosta haltuusi ennen heinäkuun keikkaa edukkaaseen hintaan.

Metallicat halvalla, uuh ja aah!

Tulevaisuus on levykäisten, vaikka mitä hölmöyksiä jossain juorutaankin ja huhuillaan. Siitä todisteena mm. nämä vastikään ennakkotilattaviksi isketyt uutuudet ja uusintajulkaisut:

Muista aina ja iankaikkisesti, että Luoj-Anne ylläpitää näitä tulevien julkaisujen tärppilistoja ja sieltä löydät kovimmat vinkit sekä tulevien uutuuksien että uusintajulkaisujen saralta aamen.

Saatiin vielä ns. tulille tällainen skaba elikkäs mahdollisuus voittaa itsellesi ja kaverillesi liput Battle Beastin konserttiin Savonlinnan Oopperajuhlilla 21.7. Naksi tästä linkistä ja osallistu kisaan mestarin lailla oujes!

Voita liput Battle Beastin keikalle Savonlinnan Oopperajuhlilla!

Lopuksi ajankohtainen avautuminen:

Saako sanoa ääneen jos vituttaa ja oikein kunnolla? Meidän mielestä saa ja nyt niin tapahtuu.
Kerrottiin teille viime viikolla miten mielettömän hyvä kevät on tulossa uutuusjulkaisujen suhteen ja edelleenkin se on totta. Tämä viikko PITI OLLA yksi vuoden kovimmista julkaisuviikoista kun erityisen kiihkeästi odotettu Saimaan ja Pyhimyksen yhteislevy saapuisi tänään kauppoihin. Mutta eipä saavukaan koska kyseinen levylähetys jossa on kaikki Saimaan vinyylit (myös äxclusiiviset) sekä cd:t on tällä hetkellä välillä Kuopio-Ranska ja kukaan ei tiedä missä. Ollaan yritetty koko viikko selvittää missä helvetissä on lavallinen levyjämme mutta tätä lavaa ei löydy ei saatana mistään.

Tilanne alunperin oli se että kyseiset levyt lähti hyvissä ajoin Ranskasta viime viikolla tulemaan MUTTA jouduimme käyttämään eri rahtifirmaa kuin tavallisesti sillä firma jota käytetään normaalisti oli "poissa pelistä" työtaistelusta johtuvan lakon vuoksi. Toinen firma otti siis rahdin hoitaakseen ja sen jälkeen paketista ei ole enää mitään kuulunutkaan ja kukaan ei tiedä mistään mitään. Paketti seilaa jossain mutta kukaan ei ole pystynyt kertomaan meille missä. Tilanne on "suht" turhauttava silä tämän kadonneen paketin myötä Saimaa/Pyhimys -levy on väistämättä myöhässä jokaisesta Äxästä ja selvää on että myöskään ennakkotilauksia emme ole pystyneet asiakkaille toimittamaan. On vielä olemassa mahdollisuus että levymälli saapuu tänään Kuopion keskusvarastoon ja sen myötä saatas HYVÄLLÄ TUURILLA jaettua paketit jokaiseen Äxään mutta tiedossa on myös se että ns lauantai-jakelun toimivuudesta ei ole meillä hirvittävästi kokemusta. Ja toki ensin tämän levykäislavan on löydyttävä ja päädyttävä tänään tänne varastollemme.

Emme voi kuin pyytää mitä nöyrimmin anteeksi teiltä kaikilta jotka olette tämän Saimaa/Pyhimys -levyn meiltä tilanneet ja nyt ette tule saamaan sitä julkaisupäivänä. Samoin haluamme sanoa mitä suurimmat ja nöyrimmät pahoittelut myös Saimaalle sekä Pyhimykselle tapahtuman johdosta.
Tämän lisäksi muutama muukin uutuus on myöhässä sillä nämä levyt ovat tässä samaisessa paketissa, mm Jonne Aaronin uutukainen.

Tekis mieli sanoa että tähän vitutukseen vois alkaa vetää kosanderia viimestään lounastunnilla mutta nyt tuntuu siltä että sekään ei kiinnosta. Teemme nyt kaikkemme että kadonnut levylähetys löytyisi ja infotaan kyllä kaikkia osapuolia HETI kun saadaan se vaan keskusvarastoomme ja sitä myötä jakeluun jokaiseen Äxään sekä tietty ennakkotilaukset laitettua postiin.

Päätämme raporttimme tähän. :(